Landal parken in Noord-Holland, aan Noord-zee en IJsselmeer

Er zijn 3 landal parken in Noord-Holland. Twee daarvan liggen bij de stranden van de Noordzee, één aan het IJsselmeer. Maar welke kindvriendelijke faciliteiten kan je er verwachten?

In het uiterste Noorden van Noord-Holland bevinden zich twee Landal parken vlak bij elkaar: Beach resort Ooghduyne en de Strandhuisjes Julianadorp. Toch zijn deze parken heel verschillend.

Dat geldt ook voor het nieuwe Landal Volendam, dat in 2020 geopend is.

Wil je graag het Zuiden van Noord-Holland bezoeken, met Zandvoort, Haarlem en de Waterleidingduinen? Dan kan je net over de grens met Zuid-Holland bij Landal Dunimar terecht.

Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne ligt in het Noordelijkste stukje Noord-Holland, aan de rand van Julianadorp aan Zee, op ongeveer 1 km van het strand.

Het is een sportief park met golf- en tennisbanen, een overdekt zwembad met peuterbad en een coole verlichte glijbaan, indoorspeelplaats in het parkcentrum, airtrampoline,  een midgetgolfbaan en bowling met kindvriendelijke banen. In de schoolvakantie is er een entertainment-programma.

Op het resort kan je logeren in een appartement voor 2 personen of in prachtige vakantiehuizen die geschikt zijn voor 4 tot wel 16 personen.

Volendam

Entree van het van der Valk hotel in Utrecht

Gloednieuw in 2020 is het vakantiepark Landal Volendam. Een uniek vakantiepark met dorps karakter aan het IJsselmeer, geheel in stijl met het naburige vissersdorp.

Veel faciliteiten voor kinderen heeft het park niet. Zo is er geen zwembad, maar je kan wel terecht in het naastgelegen openluchtzwembad van Recreatiecentrum Slobbeland.

Dunimar

Entree van het van der Valk hotel in Utrecht

Net over de grens in het Zuid-Hollandse Noordwijkerhout ligt Landal Dunimar. Van hieruit kan je het zuiden van Noord-Holland het beste bezoeken.

Het park ligt op 4,5 km van het strand. Het is hier prachtig wandelen in het mooie duin- en bosgebied.

Er zijn niet zoveel faciliteiten voor kinderen op het park. Maar er is wel een speeltuintje en airtrampoline.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!