Landal Berger Duinen, luxe spelen aan de kust van Noord-Holland

Het kleine vakantiepark Landal Berger Duinen ligt vlakbij de kust in Noord-Holland. Er is geen zwembad, maar wel een leuke speeltuin, en check de luxe huisjes!

Speeltuintje tussen de vakantiehuizen bij Landal Berger Duinen

Aan de kust van Noord-Holland geniet je niet alleen van het strand, maar ook van de natuur. En wie kent niet de Schoorlse duinen, waar je heerlijk vanaf kunt rennen?

Vlakbij die duinen, tussen Schoorl en Bergen, ligt Landal Berger Duinen. Een mooi klein vakantiepark met luxe vakantiehuizen.

Dit park heeft minder faciliteiten dan de meeste andere Landal parken. Maar er is wel een leuke speeltuin tussen de huisjes.

Patrick nam een kijkje bij Landal Berger Duinen en het verderop liggende Residence Berger Duinen.

Luxe vakantiehuizen met of zonder Wellness

berger-duinen-huisje-800.jpg

De belangrijkste reden, naast de omgeving, om naar Landal Berger Duinen te gaan is voor de prachtige luxe vakantiehuizen. Deze zijn nieuw (uit 2021), modern en van alle gemakken voorzien.

Je kan kiezen voor comfort, luxe, of extra luxe. Bij de luxe vakantiehuizen heb je een sauna, sunshower en open haard. Bij extra luxe ook nog een buitenhaard en Green Egg.

De 6-persoons kinderwoning is van type comfort, dus helaas voor mama geen sauna. Maar wel een hele leuke kinderhoek met speelgoed, en alle voorzieningen die je voor (jonge) kinderen nodig hebt.

De andere vakantiehuizen zijn ook wel geschikt voor kinderen hoor. En dan kan je ook nog kiezen voor een Wellnesswoning, met een huttub in de tuin!

Er zijn op het park geen speciale huizen voor honden, maar in sommige accommodaties zijn ze wel welkom.

Een hele leuke speeltuin tussen de huizen

Speelschip in de speeltuin tussen de vakantiehuizen

Aan één kant van het park ligt een mooie speeltuin tussen de twee rijen vakantiehuizen. Heerlijk dichtbij als je in die huizen zit. Dat geldt sowieso voor alle kinderwoningen.

De speeltuin heeft onder andere een mooi groot speeltoestel in de vorm van een schip. En een grote airtrampoline, schommels, kleine trampoline en een grote zandbak. Genoeg voor uren speelplezier.

Bij het receptiegebouw staat ook nog een tafeltennistafel en een groot schaakbord. Ook leuk voor oudere kinderen en ouders.

Pak de fiets!

Bij het receptiegebouw kan je ook fietsen huren, en dat is geen overbodige luxe!

Het vakantiepark ligt namelijk wat te ver van het strand om te lopen. Maar op de fiets is het goed te doen. En daarmee kan je ook gemakkelijk naar de dorpen Bergen en Schoorl, of naar het natuurgebied.

Je hebt de keuze uit gewone fietsen of e-bikes. En ook voor de kinderen zijn er fietsen, met velggrootte van 20 en 24 inch. Heb je nog kleine kinderen, dan zijn er kinderzitjes, of een leuke e-bakfiets.

Ook nog een Residence Berger Duinen

Het Buitencentrum van natuurgebied Schoorlse Duinen

Engiszins verwarrend is er naast het vakantiepark Berger Duinen ook nog een Residence Berger Duinen, ook van Landal!

Deze Residence ligt een stukje verderop, bij het dorp Schoorl. Het Bezoekerscentrum van Natuurgebied Schoorlse Duinen ligt er naast, en je wandelt er dus ook zo de natuur in.

Je kan ook het dorp inwandelen, waarbij je al snel uitkomt bij de beroemde Schoorlse klimduin.

Over de Residence zelf kunnen we kort zijn: ook hier hele mooie luxe vakantiehuizen, maar eigenlijk helemaal geen faciliteiten. Je komt hier dus voor de rust, luxe, en de natuur.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)