Landal Beach Resort Ooghduyne, top vakantiepark in de kop van Noord-Holland

Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne ligt bij Julianadorp, in de kop van Noord-Holland. Hier geniet je van tal van binnen en buiten faciliteiten en het strand om de hoek!

Het terras met speeltuin bij het restaurant van Landal Ooghduyne

De kop van Noord-Holland is een heerlijk vakantiegebied. Of je van een strandvakantie houdt, van fietsen langs de bollenvelden, of van het bezoeken van de Alkmaarse kaasmarkt of één van de IJsselmeerstadjes.

En hier vind je ook het leuke vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne. Een vrij groot park, waar van alles te doen is voor kinderen, binnen en buiten.

Er is ook een grote diversiteit aan vakantiehuizen te vinden. Patrick was er op bezoek, en was onder de indruk van de mogelijkheden.

Modern receptiegebouw

Bollo verwelkomt ons bij de ingang van het centrumgebouw

Vakantiepark Ooghduyne heeft een modern centrumgebouw. Hier vind je de receptie en alle indoor faciliteiten.

Het is wel een beetje zoeken naar dat centrumgebouw. Bij de ingang kom je eerst langs de receptie van de Golfclub. Daarna zie je ook nog Juliana's restaurant en evenementengebouw. Iets verder zie je links het gebouw liggen.

Kom je vanaf de andere kant (eigenlijk de uitgang) dan is het nog meer zoeken. Je rijdt dan eerst het halve park door voordat je bij het centrumgebouw komt.

Indoor speeltuin en bowlingbanen

Digitaal speelveld in de Indoor speeltuin van Ooghduyne

Het centrumgebouw is ook waar je zijn moet als het weer niet optimaal is. Hier vind je namelijk op de bovenverdieping een indoor speeltuin.

Die speeltuin is niet heel groot, maar wel gevarieerd. Met een afgesloten gedeelte met glijbaantje voor de kleintjes. En ernaast een digitaal speelveld voor wat grotere kinderen.

Met nog wat klim- en klauterbouwsels erbij is er voor ieder wat wils. En anders heeft Bollo nog wel wat te knutselen voor je.

Voor een uurtje andere ontspanning zijn er ook 4 bowlingbanen, beneden in het gebouw.

Restaurant met terras bij de grote speeltuin

Het gezellige restaurant Pizza Limone

Ook in het gebouw vind je restaurant Pizza Limone. Dit was eerder bekend als Brasserie Sandz, een beetje verwarrend dat je deze naam nog hier en daar tegenkomt. Het restaurant heeft ook niet alleen pizza's.

Bij het restaurant is een groot terras, bij de grote speeltuin buiten. De grote airtrampoline is hier favoriet, maar er zijn ook klimtoestellen, schommels en andere speeltostellen.

Overigens is Pizza Limone niet het enige restaurant op het vakantiepark. Restaurant Juliana's staat even verderop. Hier bevindt zich in de zomer grillrestaurant Steaks & Burgers.

Groot binnenzwembad

Het grote binnenzwembad van Ooghduyne

En dan is er ook nog het grote zwembad in het centrumgebouw. Of eigenlijk zwembaden.

Er is namelijk een leuk klein peuterbadje, met vuurtorentje. En daarnaast het grote familiebad. Met fonteintje, stukje stroomversnelling en doeltjes voor allerlei waterspellen.

Ook een grote waterglijbaan ontbreekt niet. En voor de ouders, tenslotte, een heerlijk bubbelbad.

Accommodaties

Een speeltuintje bij enkele accommodaties van Ooghduyne

Over het park verspreid vind je diverse soorten accommodaties. Met tussen de huisjes regelmatig een klein speeltuintje. De kinderen hoeven dus nooit ver van het huisje om buiten te spelen.

Er zijn villa's beschikbaar voor 4, 6, en 8 personen. Ze komen in verschillende varianten: er zijn kindervilla's, gewone villa's, extra toegankelijke, en villa's geschikt voor gezinnen met hond.

Groepsaccommodaties zijn er ook, voor 10, 12, 16, en 22 personen. En tenslotte zijn er appartementenblokken met appartementen voor 2 en 4 personen.

Interieur van de vakantievilla's van Ooghduyne

Golfbaan en andere activiteiten

De familiegolfbaan naast Beach resort Ooghduyne

Ik had het al eerder genoemd: naast Beach resort Ooghduyne ligt een golfbaan. Restaurant Juliana's heeft er uitzicht op, vooral op de vijver bij de driving range, waar de ballen het water worden ingeslagen.

Op de golfbaan kunnen geoefende golfers terecht. maar ook gezinnen met weinig of geen ervaring kunnen het eens proberen, En je kan er in een weekend je GVB halen.

Daarnaast zijn er nog volop andere activiteiten op het vakantiepark. Zo zijn er tennisbanen, fietsen en skelters te huur.

De naam Landal beach Resort Ooghduyne suggereert het al: het strand is niet ver weg. Toch is het nog 25 minuten wandelen, maar met fiets of skelter ben je er sneller.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)