De Landal parken in Noord-Brabant, heel divers en verspreid

Er zijn 4 Landal parken in Noord Brabant, die heel verschillend van elkaar zijn. Hier lees je welke het meest geschikt is voor jouw gezin.

De Landal parken in Noord-Brabant liggen verspreid over de provincie.

Landal De Vers ligt helemaal in het Oosten, Duc de Brabant en het Vennenbos in het Zuiden, en Kaatsheuvel in het Noord-Westen.

Ieder park heeft zijn eigen kwaliteiten. Je leest ze hieronder

Het Vennenbos

Landal het Vennenbos zwemparadijs

Subtropisch genieten, dat kan je bij Landal het Vennenbos in de Brabantse Kempen.

In het subtropisch zwemparadijs zullen de kinderen zich vele uurtjes vermaken. Daarna kan je heerlijk bijkomen op het terras in de Park Plaza met restaurantjes en winkeltjes.

Vervolgens kunnen de kids o.a. spelen in het indoorspeelparadijs, bij de kinderboerderij met grote speeltuin, op het trekvlot, waterfietsen en bij het doolhof van Kwarantas met uitkijktoren.

Puk en Pelle en de Bollo Club zijn ook aanwezig.  Het hele jaar door worden er activiteiten voor het hele gezin georganiseerd.

Barbara was in Februari 2021 met haargezin bij Landal het Vennenbos, en zelfs met de meeste faciliteiten gesloten was er heel veel te doen!

De Vers

Landal de Vers

Midden in de bossen bij Overloon en dichtbij recreatieplas ’t Schaartven ligt Landal de Vers.

Het park heeft een eenvoudig binnenzwembad en een kleine binnen speelplaats. Buiten zijn er drie speeltuinen en een airtrampoline.

Tijdens de schoolvakanties is er een Fun & Entertainment-programma voor de kinderen.

Duc de Brabant

Jacuzzi bij Landal Duc du Brabant

Landal Duc du Brabant ligt in één van de mooiste streken van Brabant, In het Land van de Hilver. Met in de omgeving bos en heide.

Het park heeft net wat minder faciliteiten voor gezinnen. Maar er is wel wat vermaak zoals het openlucht zwembad, de midgetgolf en de speeltuin.

In de zomervakantie worden er activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Er is een restaurant en minimarkt op het park aanwezig. En ze hebben een gaaf 4-persoons vakantiehuis met bubbelbad in de tuin!  Er zijn accommodaties voor 2 tot 10 personen.

Nieuw: Landal Kaatsheuvel

Artist impression van een huisje van Landal Kaatsheuvel

Landal Kaatsheuvel is helemaal nieuw. De deuren zijn voor bezoekers opengegaan in oktober 2019.

Wat leuk is aan dit park is dat het grenst aan het dorp Kaatsheuvel. Ideaal dus voor een bezoekje aan de Efteling wat op ca. 2 kilometer afstand ligt.

Het vakantiepark heeft 104 recreatiewoningen voor 4-, 6-, 8-, 10- en 12-personen, waaronder ook speciale kinderbungalows.

De kinderen kunnen er heerlijk zwemmen in het binnenzwembad met peuterbad en spelen in de overdekte speeltuin. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de minishop en je kan er fietsen huren. In de omgeving zijn genoeg restaurantjes om uit eten te gaan.

Barbara verbleef er in Januari 2021 met haar gezin, Lees haar enthousiaste verslag!


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)