Bijzondere Landal parken in Flevoland

Flevoland is niet vol bezaaid met vakantieparken, en ook Landal heeft er slechts twee. Maar de Landal parken in Flevoland zijn wel heel bijzonder...

In de uitgestrekte Flevopolders is ook veel te doen voor kinderen, zoals je kan lezen op de pagina Flevoland met kinderen. Vanuit één van de 2 Landal parken kan je die ook allemaal bezoeken...

Dat ene park heeft ook veel faciliteiten voor kinderen, zoals je van Landal gewend bent. Het andere Landal park heeft dat veel minder, maar dat heeft weer iets heel ander bijzonders...

Landal Waterparc Veluwemeer

Huisjes aan het water bij Landal Waterparc Veluwemeer

Door een dijk gescheiden van het Veluwemeer ligt Landal Waterparc Veluwemeer, ideaal voor watersporters maar ook voor rustzoekers.

De mooie bungalows liggen binnen de dijk van de Flevopolder, maar wel aan het water van de langgerekte vijver.

Het park heeft een eigen jachthaven en mooie appartementen in het verluwemeer. Ook voor grote groepen tot 22 personen is er een prachtige villa.

Voor de kinderen is er een mega speelkasteel buiten, speeltuintjes en het Bollo speelbos. Verder zijn er zwembaden, een indoor speeltuin en animatie gedeeld met Molecaten Flevostrand.

Marker Wadden

Entree van het van der Valk hotel in Utrecht

Voor echte natuurliefhebbers heeft Landal een nieuw vakantiepark op een wel heel bijzondere plek: de Marker Wadden.

Hier verblijf je in energieneutrale huisjes in het natuurgebied. Met wandelpaden deels over vlonders over het moerasgebied. En uitkijktorens en schuilhutten om vogels te spotten.

Veel faciliteiten voor kinderen zijn er niet. Maar er is wel een paviljoen waar je een terrasje kan pakken en lunchen. En je boodschappen kunnen worden bezorgd.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)