Landal huisjes voor kinderen, en gezinnen met bijzondere wensen

Landal heeft een groot aantal vakantieparken, met een grote verscheidenheid aan bungalows. Zo zijn er speciale Landal kinderhuisjes. Maar wat is daar aanwezig en welke andere speciale huisjes zijn er?

Kinderbungalows

Kinderbungalow bij de Hellendoornse berg

Uiteraard zijn alle bungalows bij Landal bedacht op de komst van kinderen. Maar de Kinderbungalows hebben veel extra's voor kinderen.

Let daarbij op dat er een verschil is tussen Kinderbungalows, en Kinderbungalows Plus. De inrichting van "gewone" kinderbungalows verschilt per park.

Ze zijn voorzien van leuke meubeltjes, speelgoed, kinderstoel, kinderbedje en -badje, traphekje,  kindveilige stopcontacten en aankleedkussen en soms een commode. Een speeltuintje ligt vaak dichtbij de bungalow.

Leuk en kindvriendelijke sanitair!

De Kinderbungalows Plus zijn nog uitgebreider, en gestandaardiseerd. Ze zijn herkenbaar aan het logo.

Het begint bij deze bungalows al buiten, met een leuk hinkelpad naar de voordeur. Binnen zijn een leuke kapstok, groeibord en krijtborden bij de slaapkamers voor de namen.

Om te spelen zijn er speeltafels, sjoelbak, jeu de boules, kubb en een buitenspeelcomputer.

En dan is er nog het kindersanitair, slaaphut, opstapjes en ga zo maar door.

Babybungalows

Alles wat je nodig hebt in een Babybungalow van Landal

Voor gezinnen met baby's zijn er ook nog speciale babybungalows op verschillende Landal parken. Met allerlei voorzieningen voor een pasgeborene.

Groot voordeel: je hoeft zelf niet alles mee te slepen naar je vakantieadres! Flessenwarmer, wipstoeltje, aankleedkussen, speelkleed en box: het staat allemaal al voor je klaar.

Ook in de slaapkamer en badkamer is alles aanwezig voor de kleine. Van wiegje tot babybad.

Voor oudere broertjes of zusjes is ook alles aanwezig, tot leuke spellen aan toe.

Bungalows waar de hond mee mag

Fijn dat de hond mee mag naar Landal!

Mag de hond ook mee op vakantie? Bij Landal wel! Op veel parken zijn er speciale hondenbungalows voor gezinnen met trouwe viervoeter.

Deze bungalows hebben uiteraard een hondenmand. Maar ook een bench, en een omheinde tuin.

De parken waar deze bungalows staan zijn ook voorzien van warme hondendouches en een hondenmenu in het restaurant.

Huisjes voor mindervaliden en met extra zorg

Rolstoel toegankelijke bungalows

Ook voor mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is heeft Landal accommodaties beschikbaar. Op diverse parken vind je extra toegankelijke bungalows voor mindervaliden.

Ook voor mensen met astma/COPD zijn speciale huisjes beschikbaar. En nierpatiënten kunnen op verschillende parken een dialyse tijdens hun vakantie krijgen.

En het aanbod voor hulpbehoevenden wordt alleen maar verder uitgebreid. Zo zijn er inmiddels parken met een bungalow speciaal voor gasten met een gehoorbeperking. En voor slechtzienden zijn er Visionvilla's onder andere bij Landgoed 't Loo.

Heb je tijdens de vakantie extra zorg of hulpmiddelen nodig? Ook dan heeft Landal een oplossing. Door de samenwerking met Comfortzorg kan je erop vertrouwen dat je dezelfde zorg en hulpmiddelen krijgt die je thuis ook hebt.

Bijzondere accommodaties

De boomhut bij Landal Miggelenberg

Ik heb er hierboven al een aantal genoemd, maar Landal heeft nog meer bijzondere accommodaties op een aantal parken.

Wat dacht je van de geweldige boomhut bij Landal Miggelenberg? Met de heerlijke glijbaan erbij is die helemaal geweldig voor kinderen.

Ook bijzonder zijn de strandhuisjes, bijvoorbeeld bij Julianadorp. Of de Woodlodges bij Landal Warsberg in Duitsland. Of een waterbungalows, bij diverse parken in bijvoorbeeld Friesland.

Hou je van Glamperen, kamperen maar dan in luxe? Dan moet je ook eens kijken bij de safaritenten bij verschillende parken.

Mooie groepsaccommodaties

Grote groepsaccommodatie bij Landal Waterparc Veluwemeer

Wil je met de hele familie, of met bevriende gezinnen naar Landal? Dat kan natuurlijk ook! Landal heeft groepsaccommodaties van 10 tot maar liefst 32 personen!

Op bijna ieder park in Nederland zijn dergelijke accommodaties te vinden. Dat kan een enkele grote accommodatie zijn, of een paar bungalows die bij elkaar staan. Waarbij één bungalow is omgetoverd tot grote huiskamer voor gezamenlijk gebruik.

Respect voor de natuur

Kinderen zaaien wilde bloemen

Welke accommodatie je ook kiest, je bent in ieder geval bij Landal verzekerd van een vakantie in de natuur. De begrippen rust, ruimte en natuur vind je terug op de vakantieparken en zijn belangrijk voor de gasten.

Voor de kinderen is het geweldig om de natuur te ontdekken. En op de Nederlandse parken wordt dat op een mooie manier gestimuleerd. Landal is namelijk sponsor van OERRR, het kinderprogramma van Natuurmonumenten. Je vindt dan ook op vele parken kinderactiviteiten om de liefde voor de natuur bij kinderen en hun ouders te vergroten.

Sportieve kinderwandelingen met opdrachten waarbij je op een speelse manier de natuur ontdekt. Zaadbolletjes maken om wilde bloemen te zaaien op het park waar je vakantie viert of lekker knutselen aan een insectenhotel. Waar heb jij zin in? Lees er alles over in het verslag van Sanne!

Natuurlijk kun je ook zelf heerlijk struinen door de bossen, eekhoorntjes en herten spotten, schelpen zoeken op het strand of vissen en varen op een meer. De kinderen zullen er volop van genieten!

En dat wil Landal ook graag zo houden. Ze gaan dan ook met respect om met de natuur. Dat uit zich o.a. in het scheiden en recyclen van afval op de vakantieparken. Voertuigen worden vervangen door een milieuvriendelijke Electrocar en op Landal Aelderholt zijn zelfs Eco bungalows te vinden.

Daarnaast worden producten duurzaam ingekocht waarbij ze proberen om zoveel mogelijk fairtrade en lokale producten te kopen. En brochures worden van FSC-gecertificeerd papier gemaakt. Dit papier is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)