Kindvriendelijke vakantieparken in het Zwarte Woud

Het Zwarte Woud is een heerlijke bestemming voor een kindervakantie. Maar ook als tussenstop als je naar Zuid-Europa rijdt. Voor beiden is een kindvriendelijk vakantiepark in het Zwarte Woud ideaal.

triberg watervallen

Het Zwarte Woud ligt in het Zuid-Westen van Duitsland. Je kent het wellicht van de Schwarzwalder Kirschtaart. Of van de Koekoeksklokken, Europapark of de Triberg watervallen.

Maar het is vooral een bijzonder leuke vakantiebestemming. Dat lees je op de pagina over het Zwarte Woud met kinderen.

Logisch dus dat je op zoek bent naar een mooi vakantiepark in het Zwarte Woud. Maar wat zijn je voorkeuren? Kijk maar snel in ons overzicht:

Vakantiepark met zwembad

Vakantiepark Tennenbronn

Aan de rand van het plaatsje Tennenbron ligt het gelijknamige vakantiepark waar je bungalows kan huren tot 6 personen. Het park heeft voor de kinderen een speeltuin, tafeltennis, tennis en animatie in de zomervakantie.

Helaas niet in het park, maar het gemeentelijke buitenzwembad van Tennenbron ligt ernaast en heeft een hele leuke glijbaan. Ben je liever actiever bezig? Trek dan je wandelschoenen aan en ontdek de omgeving.

Voor een daagje uit kun je kiezen tussen een bezoek aan de wilde dieren, met hoge snelheid van de rodelbaan af of een bezoekje aan Basel in Zwitserland.

Vakantiepark met speeltuinen

Vakantiepark Waldbrunn

waldbrunn vakantiepark bungalows

Wat meer naar het noorden, en dus wat dichterbij Nederland ligt Vakantiepark Waldbrunn.

Op het park is er voor kinderen een speeltuin en kun je een balletje slaan op de tennisbaan of gezellig een potje tafelvoetballen. Op 10 minuten wandelen ligt een overdekt zwembad.

De bungalows zien er wat gedateerd uit maar hebben wel veel ruimte om het huis. De grootste is voor max. 6 personen.

Vakantiepark Bad Dürrheim-Ofingen

Bungalow bij Vakantiepark Dürrheim-Ofingen

Dit rustige vakantiepark heeft zelf geen zwembad, maar je hebt toegang tot zwembad "Minara" vlakbij.

Er zijn wel tal van andere faciliteiten voor kinderen. Zo zijn er speeltuintjes, een overdekte recreatieruimte, en is er animatie in de zomer.

Je verblijft in bungalows met 2 slaapkamers, geschikt voor 4 of 6 personen. Sommige bungalows zijn vrijstaand, anderen 2 onder 1 kap.

Je ziet, er zijn niet zoveel vakantieparken in het Zwarte Woud. Zit er nog niets voor je bij? Kijk dan of je een stacaravan of chalet kan huren op één van de


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)