herfstvakantie zooooo graag op vakantie!

door Steffie
(Tilburg)

Hoi!

Wij, reislustig en avontuurlijk gezin met 2 kids van bijna 10 en 11 jaar, missen het zo om op vakantie te gaan. We zijn van het low-budget ver weg backpacken maar ook van de actieve, sportieve vakanties. Maar we houden ook van pretparken en dat soort dingen haha. Oftewel, een paar keer per jaar, elke keer wat anders.

Helaas zijn we door Corona al heeeeel lang niet weggeweest. Nu willen we heel graag in de herfstvakantie ergens heen. We zouden eigenlijk naar Jordanië en Israël gaan, maar dat gaat niet door natuurlijk. Toen dachten we aan Curacao maar om nu meer dan 10 uur met een mondkapje op te zitten.... daar hebben we ook niet zo'n zin in. Toen dachten we... een Grieks eiland. Maar die zijn nu op code oranje. Verder lezen we in meerdere landen dat ook kinderen een mondkapje op moeten. Dat willen we dan ook weer niet.

Dus toen dachten we, doen we maar een keer een Centerparcs in Nederland. Maar ik lees zoveel slechte reviews over dat je op een bezoek van een week maar 2x mag zwemmen en dat de maatregelen tot veel frustratie leiden.

Mijn vraag aan jou is eigenlijk: waar zouden we nou toch heen kunnen gaan waar we zo min mogelijk last hebben van maatregelen en toch écht het vakantie gevoel kunnen beleven? Als het om ons 2en gaat dan gaan we graag naar een natuurhuisje ofzo. Maar in de herfst... is het buiten spelen en banjeren door de natuur erg leuk.... maar niet de hele dag/alle dagen. Onze kids zijn wat dat betreft wel een beetje verwend en willen toch graag wel wat doen (zwemmen, klimmen, actieve dingen, pretparken enzovoorts).

Heb jij voor ons de ultieme herfst tip?

Ben super benieuwd!!

Groetjes Steffie

Reacties op herfstvakantie zooooo graag op vakantie!

Klik hier om een reactie te geven

Sep 09, 2020
waarheen in de herfstvakantie
door: Sabine

Hoi Steffie

Wij zijn afgelopen zomer in Winterberg geweest in Duitsland. Dat vond ik heel erg leuk. We logeerden daar bij Landal Winterberg. Daarvandaan loop je door een dal waar twee rodelbanen zijn (ongeveer 3,5 km) naar het centrum van het dorp.

In deze omgeving is zoveel leuks te beleven! Klimpark, erlebnisberg Kappe, dagje naar attractiepark Fort Fun, mountainbiken van de berg af en prachtige wandelingen kan je hier maken.

Hier kun je meer over Winterberg lezen

Wil je liever in Nederland blijven, dan kun je bijvoorbeeld nog aan Hof van Saksen denken. Maar ook daar werken ze dit jaar met tijdslots voor het zwembad. Dat heb je op het moment in elk park. Dat is even niet anders. En altijd leuk is natuurlijk een vakantie bij een pretpark.

Ik hoop dat er wat voor je bijzit.

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)