Voel je verbonden in Zuidelijk Afrika en Zuid-Amerika met Gemsbok Reizen

Wanneer je een reis met kinderen naar een verre bestemming wilt boeken, dan is het extra belangrijk dat een reisorganisatie aandacht heeft voor jouw wensen. Gemsbok Reizen heeft die betrokkenheid met haar klanten.

Nieuwe vriendjes maken onder de grote baobab

Betrokkenheid is waar het allemaal om draait bij Gemsbok. Als een kleine organisatie is persoonlijk contact met de klanten natuurlijk belangrijk, maar daar stopt het niet.

Er is ook een grote verbondenheid met de lokale bevolking op de reisbestemmingen. En door met Gemsbok op reis te gaan gaan jullie je daardoor ook verbonden voelen met het land en de bevolking.

Gemsbok reizen organiseert maatwerk vakanties naar de verschillende landen in Zuidelijk Afrika, en sinds 2010 ook naar Zuid-Amerika. Maar hoe is het zo gekomen?

Ontstaan door een verbondenheid met Zuid-Afrika

Ellen met kids op een olifant in Zuid-Afrika

Eigenaresse Ellen van Zandwijk had al veel reizen naar Zuid-Afrika gemaakt toen ze besloot zelf een reisorganisatie op te zetten.

Ze begon met enkele bijzondere routes langs kleinschalige accommodaties in Zuid-Afrika. En dat is eigenlijk zo gebleven.

Juist die accommodaties brengen sfeer, persoonlijke aandacht en bijzondere ontmoetingen in de reizen.

De reizen werden al snel uitgebreid naar de omringende landen. Namibië, Botswana, maar ook Zambia, Madagascar en Tanzania. En nu dus ook naar Zuid-Amerika.

Overal zijn er de zelfde uitgangspunten: bijzondere routes, met kleinschalige accommodaties, en een verbondenheid met de bevolking. Dat is duurzaam toerisme volgens Gemsbok Reizen.

Verbonden met de lokale bevolking

Zeb leert trommelen van de lokale jeugd

Telkens weer blijken de ontmoetingen met de lokale mensen de meest bijzondere momenten te zijn op een vakantie. Dat geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Onze kinderen hebben het er nog steeds over hoe ze samen met de donkere kinderen op Madi a Thava in Limpopo gingen zwemmen, spelen, en wandelen naar de grote baobab boom.

Maar de verbondenheid gaat nog verder. Zo zijn de excursies naar lokale stammen bijvoorbeeld geen "aapjes kijken".

In plaats daarvan wordt getoond hoe de mensen leven. Sommigen nog heel traditioneel. Maar anderen zoekend naar een balans in de nieuwe wereld waar ze in terecht zijn gekomen.

Door een aantal uur deel uit te maken van het leven van de bevolking, wordt je zelf betrokken bij hun leven, en bij hun tradities.

Verbonden met de reizigers

Ellen met de award voor beste informatieverstrekker

Behalve de verbondenheid met de lokale bevolking, is er ook een grote verbondenheid met jullie, als reizigers.

Gemsbok heeft een grote verscheidenheid aan (voorbeeld-)reizen samengesteld. Allemaal langs bijzondere routes en plaatsen. Maar iedere reis is volledig aanpasbaar naar jullie wensen.

Gebaseerd op jullie wensen, en op de enorme kennis over de landen en hoeveel tijd je nodig hebt wordt de reis samengesteld.

Van de reis wordt ook een uitgebreid routeboekje samengesteld. Met gedetailleerde reisinformatie, achtergrondinformatie en tips voor onderweg. Niet voor niets is Gemsbok onderscheiden als beste informatie-verstrekker.

Het is voor Gemsbok belangrijk dat iedereen de reis krijgt die bij hen past. En dat is met kinderen nog belangrijker.

Speciale kindervakanties

Zeb en Tycho in Walvishoofdstad Hermanus

Kinderen stellen doorgaans andere eisen aan hun vakantie dan volwassenen doen. Daarom is het van belang dat een reisorganisatie oog heeft voor deze eisen en wensen.

Gemsbok heeft een groot aantal kindvriendelijke accommodaties in haar portfolio. En dat betekent niet alleen maar dat er een zwembad in de tuin staat (dat is in Zuid-Afrika bijna altijd wel zo).

Kindvriendelijke extra's bij de accommodatie kan variëren van een zandbak en speelgoed, tot uitgebreide activiteiten zoals speurtochten of speciale excursies voor de kids.

Een safari met kinderen is natuurlijk ook erg leuk. Helaas geldt er bij de meeste safari's echter een minimumleeftijd van 6 of 8 jaar. Daarom heeft Gemsbok een aantal lodges op de routes waar speciale kindersafari's worden gehouden.

De mogelijkheden bij Gemsbok

Samen met Vakantie met Kinderen heeft Gemsbok een speciale gezinsreis in Zuid-Afrika samengesteld, gebaseerd op onze eigen ervaringen.

Deze reis is speciaal geschikt voor gezinnen met kleine kinderen die nog buiten de schoolvakanties in Oktober of November op reis kunnen.

Zit je vast aan de zomervakantie, dan heeft Gemsbok prachtige reizen in het Noorden, zowel met Krugerpark als een malaria-vrije reis zonder Krugerpark.

En natuurlijk zijn er maatwerkreizen mogelijk in Botswana (met mobiele safari!), Namibië, en al de andere landen in Zuidelijk Afrika.

En daarnaast is ook Zuid-Amerika, met bijvoorbeeld Peru of Ecuador en de Galapagos eilanden bij Gemsbok mogelijk.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in. Gemsbok neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zoals je ziet wordt ook een telefoonnummer gevraagd. Het is de gewoonte van Gemsbok om enige weken na het toesturen van de informatie te vragen wat je ervan vindt.

We realiseren ons dat veel mensen het onplezierig vinden om telefonisch benaderd te worden. We beloven daarom dat ze je niet langer lastig vallen dan noodzakelijk is.

Meer Informatie?

Alle velden met een sterretje zijn verplicht
 


Keer terug van Gemsbok Reizen naar Familievakantie aanbieders
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!