Spelen en zwemmen in de Holle Bolle Boom

De Holle Bolle Boom is een indoor speeltuin, buitenspeelplaats en zwembad in één. Onze kinderen hebben zich er een dagje uitstekend vermaakt, wat we daarvoor belonen met het Vakantie met Kinderen Keurmerk!

Het Vakantie met Kinderen Keurmerk voor de Holle Bolle Boom

Als het vakantie is willen we altijd graag wat leuks met de kinderen doen. In de voorjaarsvakantie is onze keuze op de Holle Bolle Boom in het Noord-Hollandse Tuitenhoorn gevallen.

En dat was een zeer goede keuze! Het is een waar speelparadijs voor kinderen tot een jaar of 11.

Onze eerste indruk als we aankomen is: wat ziet het er allemaal netjes uit! We hebben best vaak een overdekte speeltuin bezocht, maar qua onderhoud, netheid en uitstraling is de Holle Bolle Boom duidelijk nummer 1.

Je kunt bij de Holle Bolle Boom naast binnen spelen, ook buiten spelen of zwemmen in Plons.

De Holle Bolle Binnen

Spannende glijbaan bij de Holle Bolle Boom

Er is een overdekte speeltuin, onder de naam "Binnen" met natuurlijk een holle boom wat voor Zeb en Tycho het hoogtepunt was.

In de holle boom kun je naar boven klimmen via klimnetten en dan met een super coole donkere glijbaan naar beneden roetsjen.

Naast de holle boom staat nog een spectaculaire glijbaan met vrije val. Het begin is erg stijl waardoor je wel even moet slikken als je bovenaan staat. Ik was dan ook verbaasd dat Zeb (6) er toch vanaf durfde!

Ook is er aan de kleintjes gedacht. Er is een stukje afgezet waar de allerkleinsten kunnen bouwen en glijden. Tevens is er een luchtkussen, ballenbak en heel veel klim en klauter toestellen.

De ouders kunnen toezicht houden vanaf het terras onder het genot van een kopje koffie, broodje of snack, die bij het restaurant verkrijgbaar zijn.

Peuters hebben een eigen plekje om te spelen

De Holle Bolle Plons

Waterglijbanen in de Holle Bolle Plons!

Voor veel waterplezier moet je bij plons zijn. Als je bij plons binnen komt kijk je je ogen uit. Er staat een grote boom waar glijbanen uit komen. Er is één langere glijbaan met vrolijke verlichting in de buis.

Voor de boom staat een trampoline waar regelmatig water op gespoten wordt door 4 fonteinen.

Er is een klein zwembad waar je een baantje kunt trekken. Het zwembad heeft een Oosterse uitstraling.

Er staat een Sfinx waar je in kunt klimmen en klauteren terwijl je natgespoten kunt worden door waterstralen.

Manneke pies plast vrolijk in het rond, pas op dat ie je niet raakt.

En er is een groot bad "de Wereld" dat niet dieper is dan 25 cm. De onverwachte waterstralen uit de Big Ben en de molen, de lekkende toren van Pisa, de douche in een raket en andere wereldwonderen zorgen voor veel waterplezier. Ook voor de kleintjes.

Het peuterbad bij Holle Bolle Plons

De Holle Bolle Buiten

Klimmen naar de boomhut bij Holle Bolle Buiten

Ook buiten is een hele mooie speeltuin. Diverse speeltoestellen en huisjes hebben een zeer bijzondere vorm, wat het geheel een prachtige uitstraling geeft.

De kinderen kunnen zich hier vermaken op de airtrampoline, de speelheuvel met zand en water, het appelkisten-labyrinth, de dertig meter lange kabelbaan, klimhuisjes en een balletje slaan op de minigolfbaan.

Ook eens proberen?

Ook zin in een leuk dagje uit met kinderen bij De Holle Bolle Boom? Kijk dan voor meer informatie op www.hollebolleboom.nl


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)