Tips voor een lekker dagje uit met Pasen

Heb je op eerste Paasdag al genoeg eieren gezocht? Of doe je dat juist pas op tweede Paasdag? Dan heb je lekker de tijd voor een leuk dagje uit met Pasen.

Tijdens de Paasdagen zijn er verschillende leuke dingen te doen. Ik heb de leukste hieronder voor je op een rijtje gezet.

Wil je er even helemaal tussenuit met Pasen? Kijk dan naar de mogelijkheden voor een korte vakantie met Pasen.

Het Land van Jan Klaassen

land van Jan Klaassen klimtoestel

Kom je ook paaseieren zoeken bij het Land van Jan Klaassen. Of ga je liever op de foto met de Paashaas en geef je hem een High Five!

Natuurlijk kun je er ook poppenkast kijken of gewoon lekker spelen in de speeltuin of de overdekte speeltuin.

Leuk park voor gezinnen met jonge kinderen

Ontdek de dolfijnen bij het Dolfinarium

Een dagje uit bij het dolfinarium is genieten van zeehonden, walrussen en dolfijnen. Er zijn diverse shows en super leuk is het restaurant met zicht op de dolfijnen onder water

Wij hebben er wel eens met dolfijnen gespeeld. Een hele bijzondere ervaring. Lees ons verhaal over het Dolfinarium op de weblog.

Ook nu zijn er bijzondere ontmoetingen te beleven. En je kan zelfs overnachten bij de dolfijnen. Hoe bijzonder is dat!

Dagtickets kun je het beste on-line bestellen, dan koop je ze met korting.

Attractiepark Slagharen

De kinderen bij de Gold Rush

Met meer dan 30 spannende attracties voor het hele gezin, en een cool waterpark is een dagje uit bij Attractiepark Slagharen een topuitje.

Onze favoriet is de spannende achtbaan voor kinderen en volwassenen boven 130 cm,  De Gold Rush!

Wildlands Adventure Zoo een bijzondere beleving

wildlands

In Jungola kan je de dieren ontdekken als een echte Tarzan. Hoog in de lucht, via torens, touwbruggen en met de boot. Hier zijn ook de vlinders onder gebracht in een echte vlindertempel, en is het zoeken naar de uitgang van het bamboodoolhof.

In Serenga kan je in een oude truck op safaritocht over de savanne. In deze wereld kom je echt héél dicht bij de dieren.

In Nortica duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Ontmoet de pelsrobben, zeeleeuwen en pinguins. En als hoogtepunt kan je de duizelingwekkende 4D-testride door het poolgebied maken met de Arctic 1. Kaartjes voor Wildlands Adventure Zoo kan je online kopen.

Uit Tips met Pasen van Facebook volgers

Op mijn vraag of de facebookvolgers nog leuke uit tips hebben voor Pasen kreeg ik hele leuke reacties. Hierbij hun tips!!

  • Irrland, ligt net over de grens bij het vliegveld Weeze in de buurt. Heerlijk onbezorgd spelen voor de kids. Super leuk betaalbaar uitje, groots opgezet in boerderijstijl. Met glijbanen, waterspeelplaats, air trampolines, maiszwembad en heel veel meer!
  • Speelbos Rockanje, lekker strand wandeling erachter plakken en een terrasje of drankje binnen erna. Heerlijk met mooi weer een picknick erbij kan je zo gek/duur maken als jezelf wil.
  • Beekse bergen safaripark bij mooi weer leuk om met het Speelland te combineren. Met mooi weer kan je in Speelland genieten op het zandstrand terwijl de kinderen zich prima vermaken in de vele attracties.
  • Zeehondencentrum Pieterburen waar je een kijkje kan gaan nemen bij de zeehonden die opgevangen worden omdat ze ziek, gewond of wees zijn. Er zijn leuke rondleidingen.
  • Lekker een dagje spelen bij de Drentse Koe. De kids kunnen rondrijden op een trekkertje, dieren aaien, springen en klimmen in de grote Speeltuin of een potje  boerenbiljarten.
  • Gaia zoo Kerkrade, een super leuke dierentuin.
  • Dinoland in Zwolle. Echt top... Je kan je laten schminken als een echte dinosaurus of paashaas en heel bijzonder...aai de pasgeboren dinosaurussen.
  • Bellewearde in België. Een attractiepark en dierentuin in één!
  • Tier en wildpark Brüggen, Speelpark Klein Zwitserland, Dippie Doe, Valdeludo, schateiland Zeumeren en De Steenuil in oirschot.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)