Een Catered Chalet met kindvriendelijke formule

De catered chalet formule van verschillende aanbieders neemt sterk in populariteit toe. En deze vorm van lekker onbezorgd op wintersport kent nu ook een kindvriendelijke variant bij Wens Chalets.

Wat is een catered chalet?

Wens chalet kinderen

Een catered chalet combineert de voordelen van een eigen chalet met de verzorging van een luxe hotel.

In het chalet word je verzorgd door een professionele Nederlandse staff. Deze zorgt voor uitgebreid ontbijt en diner. Maar ze doen ook de boodschappen, de afwas, en ze zorgen ervoor dat je direct op de skies kan als je dat wilt.

Maar je kan er ook voor kiezen om lekker te luieren in de eigen kamer, of in de gezamenlijke woonkamer. Ben je alleen met je eigen gezin, dan deel je deze ruimte met 3 andere gezinnen. Ga je met meerdere gezinnen op vakantie, dan heb je het hele chalet voor de groep (vanaf 16 personen).

Wens Chalets

Wens Chalets hanteert al 35 jaar het catered chalet concept. Als Nederlandse organisatie zorgen zij daarbij voor Nederlands personeel in ieder chalet. Bovendien bieden ze advies en service vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Baarn.

Het Nederlandse personeel verblijft het hele winterseizoen in het chalet. Zij weten dus ook alles van de omgeving. Naast een complete verzorging bieden zij informatie en advies om de vakantie nog beter te maken.

De kindvriendelijke formule

De kinderruimte in Chalet Vermala

Als enige catered chalet aanbieder komt Wens Chalets nu met een kindvriendelijke formule. Niet even snel wat voorzieningen voor de kids geregeld, maar een compleet pakket met:

  • Een chalet dat volledig is ingericht naar de wensen van kinderen EN hun ouders
  • Kinderopvang en speciaal activiteitenprogramma voor kinderen
  • Speciale maaltijden en andere verzorging

Zo is er een aparte speelkamer en is er bij de inrichting rekening gehouden met kleine kinderen. Er zijn veilige stopcontacten, kinderbedden, traphekjes en, natuurlijk, speelgoed.

Maar het meest belangrijk is dat er Nederlandse kinderopvang aanwezig is. De kinderen zullen al snel vriendjes worden met deze vriendelijke oppas. En ze gaan er gezellig mee knutselen, Disney DVD's kijken of spelen in de sneeuw.

Lekker helpen met koken

De kinderopvang is vier ochtenden en een hele dag aanwezig. Tijdens de opvang is er een fruithapje en wat te drinken. Tussen de middag is er brood, en 's avonds krijgen ze een speciale kindermaaltijd.

De kindvriendelijke formule geeft gasten alle mogelijkheid om naar eigen keuzen met de kinderen op stap te gaan, of ze met een gerust gevoel achter te laten om te gaan skiën. Wanneer de kinderen naar bed zijn, kan je aanschuiven voor een heerlijke 3-gangen maaltijd.

Chalet Erlifeld in Ehrwald

Vanwege de hoge eisen die Wens Chalets aan de kinderformule stelt, is dit in slechts één chalet mogelijk.

Chalet Erlifeld in Ehrwald

Chalet Erlifeld in het Oostenrijkse Ehrwald ligt net over de Duitse grens.

Ehrwald is een zeer familievriendelijk wintersport dorp. De typische traditionele Oostenrijkse sfeer wordt hier gecombineerd met moderne faciliteiten voor wintersporters.

Ehrwald kent een skigebied in drie delen. Het eerste deel, Wetterstein, biedt heerlijke oefenpistes voor beginnende skiërs en kinderen. Het tweede deel, de Ehrwalder Alm, is zeer geschikt voor gevorderde skiërs. En wil je nog meer, dan brengt de skibus je naar de Zugspitze op de grens met Duitsland. Door de hoge ligging kun je hier gegarandeerd skiën van November tot Mei.

Het chalet Erlifeld ligt op 5 minuten van de skilift, skischool en skibus halte, en 10 minuten van het dorp. Het heeft mooie kamers en een groot balkonterras met prachtig uitzicht op de pistes.

Erlifeld en Ehrwald bieden alles wat je van een onbezorgde wintersportvakantie in Oostenrijk met kinderen kan verwachten.

All-inclusief, maar toch betaalbaar

Het catered chalet concept betekent all-inclusief genieten. Ontbijt, drie-gangen diner en alle drankjes zijn inbegrepen. En dat geldt ook voor de kinderoppas, kindermaaltijden etcetera.

Toch zijn de kosten aantrekkelijk, met aantrekkelijke kortingen voor kinderen en als je met een grote groep komt.

Wil je meer informatie, of een prijsberekening voor jouw situatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Let op: Wil je in de voorjaars- of kerstvakantie boeken, dan moet je er snel bij zijn. De chalet  is dan snel volgeboekt.

Meer Informatie?

Alle velden met een sterretje zijn verplicht

Keer terug van Catered Chalet naar All-in Wintersport met Kinderen
Keer terug van Catered Chalet naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!