All-in wintersport met kinderen,
relaxed, en je weet waar je aan toe bent

All-inclusive in de sneeuw? Jazeker, ook dat is mogelijk. Ontdek de mogelijkheden van een all-in wintersport met kinderen.

Knuffelen met de wintersport mascotte

In de zomer gaan vele Nederlandse gezinnen naar een zonbestemming en boeken daar een all-inclusive pakket. Maar de meesten weten niet dat dit in de winter ook mogelijk is!

De voordelen van een volledig verzorgde wintersport is, evenals in de zomer, dat je precies weet hoeveel je kwijt bent.

En daarnaast hoef je je natuurlijk ook nu niet in te houden.

Op een wintersport vakantie is het vaak een heel gedoe voordat je eindelijk op de lange latten staat. Het regelen van een skipas en skilessen vraagt uitzoekwerk, zeker als je dat ook nog voor je kinderen moet regelen.

Bij een all-in wintersport vakantie is dat al voor je gedaan.

Reisaanbod

Er zijn verschillende aanbieders van all-in wintersport met kinderen. Er is echter wel een verschil in kwaliteit, en dus ook kosten. En niet iedere organisatie is even goed ingespeeld op kinderen.

Let dus goed op wat je boekt, en op wat wel en niet inclusief is. Ik kan je de volgende organisaties aanbevelen:

Robinson Winterclubs

Kids met skihelm

De Robinson Winterclubs zijn 5-sterren all-inclusief vakantieclubs. Hier kun je naast het skiën ook genieten van sauna en stoombaden om weer eens helemaal tot rust te komen.

Voor de kinderen is er de Roby club waar kinderen van 3 t/m 12 jaar diverse activiteiten kunnen ondernemen. In de schoolvakanties wordt er ook voor tieners van 13 t/m 17 jaar van alles georganiseerd. En op sommige clubs is er ook opvang voor baby's van 0 tot 3 jaar.

Catered Chalet met kindvriendelijke staf

Kinderen krijgen een lollie op wintersport

Als Catered Chalet aanbieder komt Skichalets nu met een kindvriendelijke formule. Niet even snel wat voorzieningen voor de kids geregeld, maar een compleet pakket met:

  • Een chalet dat volledig is ingericht naar de wensen van kinderen EN hun ouders
  • Kinderopvang en speciaal activiteitenprogramma voor kinderen
  • Speciale maaltijden en andere verzorging

Zo is er een aparte speelkamer en is er bij de inrichting rekening gehouden met kleine kinderen. Er zijn veilige stopcontacten, kinderbedden, traphekjes en, natuurlijk, speelgoed.

Maar het meest belangrijk is dat er Nederlandse kinderopvang aanwezig is. De kinderen zullen al snel vriendjes worden met deze vriendelijke oppas. En ze gaan er gezellig mee knutselen, Disney DVD'd kijken of spelen in de sneeuw.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)