All-in wintersport met kinderen,
relaxed, en je weet waar je aan toe bent

All-inclusive in de sneeuw? Jazeker, ook dat is mogelijk. Ontdek de mogelijkheden van een all-in wintersport met kinderen.

All-inclusive in de sneeuw? Jazeker, ook dat is mogelijk. Ontdek de mogelijkheden van een all-in wintersport met kinderen.

In de zomer gaan vele Nederlandse gezinnen naar een zonbestemming en boeken daar een all-inclusive pakket. Maar de meesten weten niet dat dit in de winter ook mogelijk is!

De voordelen van een volledig verzorgde wintersport is, evenals in de zomer, dat je precies weet hoeveel je kwijt bent.

En daarnaast hoef je je natuurlijk ook nu niet in te houden.

Op een wintersport vakantie is het vaak een heel gedoe voordat je eindelijk op de lange latten staat. Het regelen van een skipas en skilessen vraagt uitzoekwerk, zeker als je dat ook nog voor je kinderen moet regelen.

Bij een all-in wintersport vakantie is dat al voor je gedaan.

Reisaanbod

Er zijn verschillende aanbieders van all-in wintersport met kinderen. Er is echter wel een verschil in kwaliteit, en dus ook kosten. En niet iedere organisatie is even goed ingespeeld op kinderen.

Let dus goed op wat je boekt, en op wat wel en niet inclusief is. Ik kan je de volgende organisaties aanbevelen:

Wintersport Club Med

Club Med - Wintersport

Club Med heeft de All-in wintersportformule op het programma staan. Hierbij inbegrepen is het eten en drinken, inclusief de snacks en drankjes. Zelfs op de berg kun je bij een Club Med restaurant eten!

Skipas en skilessen zijn ook inbegrepen evenals kinderopvang. Dit is meestal vanaf 4 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar zijn meestal gratis, maar daarbij moet je dan wel betalen als je ze bij de kinderopvang Baby Club Med onderbrent

Daarnaast kan je ook nog aan andere activiteiten meedoen zoals danslessen of kooklessen en is er meestal wel een zwembad in het clubdorp.

Met alles wat je ervoor krijgt blijkt Club Med helemaal niet zo duur als je in eerste instantie zou denken.


Robinson winterclub

Robinson Winterclubs

De Robinson Winterclubs zijn 5-sterren all-inclusief vakantieclubs. Hier kun je naast het skiën ook genieten van sauna en stoombaden om weer eens helemaal tot rust te komen.

Voor de kinderen is er de Roby club waar kinderen van 3 t/m 12 jaar diverse activiteiten kunnen ondernemen. In de schoolvakanties wordt er ook voor tieners van 13 t/m 17 jaar van alles georganiseerd.


Catered Chalet met kindvriendelijke formule

Als enige catered chalet aanbieder komt Wens Chalet nu met een kindvriendelijke formule. Niet even snel wat voorzieningen voor de kids geregeld, maar een compleet pakket met:

  • Een chalet dat volledig is ingericht naar de wensen van kinderen EN hun ouders
  • Kinderopvang en speciaal activiteitenprogramma voor kinderen
  • Speciale maaltijden en andere verzorging

Zo is er een aparte speelkamer en is er bij de inrichting rekening gehouden met kleine kinderen. Er zijn veilige stopcontacten, kinderbedden, traphekjes en, natuurlijk, speelgoed.

Maar het meest belangrijk is dat er Nederlandse kinderopvang aanwezig is. De kinderen zullen al snel vriendjes worden met deze vriendelijke oppas. En ze gaan er gezellig mee knutselen, Disney DVD'd kijken of spelen in de sneeuw.

Vanwege de hoge eisen die Wens Chalet aan de kinderformule stelt, is dit in slechts twee chalets mogelijk.

Chalet Erlifeld ligt in het Oostenrijkse Ehrwald, net over de Duitse grens.

Lees meer over de Catered Chalets van Wens Chalet


Keer terug van All-inclusive naar Wintersport met Kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!