Capfun nu ook in Nederland met diverse mooie campings

Is het je ook opgevallen? Steeds vaker zie je de naam Capfun in Nederland verschijnen. Diverse campings in Nederland vallen inmiddels onder deze naam. Maar wat is Capfun voor bedrijf, en wat kan je van de campings verwachten?

Toffe waterparken, zoals hier bij Capfun Eibernest

Capfun is een merknaam van het familiebedrijf France location (Franceloc). Het bedrijf is in 1992 gestart met de overname van appartementen in de Franse wintersportgebieden.

Vanaf 2001 zijn daar campings bijgekomen. Vooral door overnames is het bedrijf sterk gegroeid. Waarbij ook gewerkt is aan een eigen gezicht van de campings.

In 2016 is het bedrijf de naam Capfun gaan voeren, aanvankelijk nog als Capfun by Franceloc. De nieuwe naam draagt uit dat het bedrijf meer doet dan alleen accommodaties verhuren. Wat? Dat lees je hieronder.

Toffe waterparken, leuke speeltuinen en animatie

Animatie met de Capfun mascotte Carabouille

Capfun heeft de focus volledig op gezinnen met kinderen. Het is hun missie om je de familievakantie te laten beleven waar je als kind van droomde...

Dat uit zich in de eerste plaats in waterpret. Op veel campings van Capfun vind je mooie waterparken met toffe glijbanen. Dat kan niet altijd direct na een overname worden gerealiseerd, maar op zijn minst kan je een mooi zwembad verwachten.

Daarnaast zijn ook speeltuinen erg belangrijk. Kinderen willen spelen, en Capfun wil daar graag voor zorgen.

Tenslotte is ook animatie belangrijk. Capfun heeft haar eigen mascotte: de kleine fee Carabouille. Maar op de Nederlandse Capfun campings kan je ook eigen mascottes verwachten. Je kan er in ieder geval zeker van zijn dat de kinderen vermaakt zullen worden!

Van Campings naar Vakantieparken

Rakelbos chalets met speeltoestel ervoor

Een trend die we op veel campings zien, gebeurt ook bij Capfun: er komen steeds meer verhuuraccommodaties bij.

Capfun plaatst op de verschillende campings haar standaard chalets. Deze zijn modern, en van alle gemakken voorzien. Ze komen ook in verschillende grootte, en met extra luxe.

Daarnaast heeft iedere camping haar eigen verhuuraccommodaties. En dat zal in de toekomst verder worden uitgebreid. Waarbij ook ruimte is voor bijzondere huisjes, zoals bijvoorbeeld boomhutten.

Ook omdat er steeds meer faciliteiten geboden worden, ondergaan de campings een metamorfose tot vakantiepark. In de toekomst zal dan ook steeds meer gesproken worden van Capfun Vakantieparken. Wat overigens niet betekent dat je er met eigen tent of caravan niet meer welkom bent.

Capfun campings in Nederland

Het aantal Capfun campings in Nederland is groeiende. Op dit moment vallen de volgende campings onder het Capfun label:


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)