Canvas Holidays maakt campingvakanties makkelijk

Kamperen met kinderen is natuurlijk superleuk! Maar ook wel een beetje lastig. Waar wil je heen? Wat neem je mee? Wat is er te doen? Canvas Holidays heeft de antwoorden, en maakt campingvakanties makkelijk.

Canvas Holidays

Het begint al om de leukste camping te vinden die geschikt is voor je vakantie met baby, schoolkind of tiener. Iedere leeftijd heeft zijn eigen aandachtspunten. En daarom heeft Canvas de beste campings voor iedere leeftijd al uitgezocht.

Op die campings hebben ze diverse soorten accommodaties al voor je klaar staan. Ingericht en wel, met eventueel gratis een baby- of peuterpakket.

En dan zorgen ze ook nog eens voor leuke activiteitenprogramma's, voor iedereen. Lees dus snel verder.

Wie is Canvas Holidays?

In 1965 start de Engelsman John Cuthbert met het verhuren van 25 bungalowtenten op een camping in Bretagne. 

Hij was op het idee gekomen nadat hij zelf al een aantal jaren met zijn tent en de benodigde spullen op vakantie was geweest en bedacht dat dit toch handiger moest kunnen.

Canvas Holidays bestaat 50 jaar!

Het bleek een prima idee en het bedrijf groeit in de jaren die volgen met zijn tijd mee.

In 2015 viert Canvas haar 50ste verjaardag. En inmiddels bieden ze naast de vertrouwde compleet ingerichte bungalowtenten ook prachtige luxe safaritenten, stacaravans, chalets en glamping accommodaties op meer dan 100 topcampings. 

Canvas Holidays was een partner van Landal GreenParks. In 2015 hebben ze een nieuwe moederorganisatie gekregen The Vacalians Group. Het aanbod aan kindvriendelijke campings is hierdoor flink gegroeid.

Geen vaste aankomst en vertrekdag!

Er zijn heel wat aanbieders van accommodaties op campings. Dus waarom zou je voor Canvas Holidays kiezen?

De leukste campings vlak bij het strand

Een hele goede reden is dat de organisatie al 50 jaar bestaat. Ze heeft bewezen dat het een betrouwbare partij is met veel ervaring.

De campings waar de luxe accommodaties staan zijn met zorg geselecteerd en liggen op de mooiste plekjes in Europa.

Een heel groot voordeel vind ik dat je geen vaste aankomst en vertrekdagen hebt. Ben je lekker flexibel in de lengte van je vakantie en kan je bijvoorbeeld de drukke reisdagen richting het zuiden vermijden.

Op bijna alle campings zijn Canvas campingmedewerkers aanwezig. Zij brengen je naar je accommodatie en zijn het aanspreekpunt tijdens je vakantie.

Op de campings met medewerkers betaal je geen borg en schoonmaakkosten. Natuurlijk is het dan wel de bedoeling dat je bij vertrek de vuilnis opruimt en de accommodatie bezemschoon achterlaat.

De leukste campings voor baby/peuter, kids en tieners

Leuke campings voor tieners

Voor een vakantie met een baby heb je hele andere wensen dan voor je vakantie met een tiener. Canvas Holidays denkt met je mee en heeft selecties gemaakt van campings die het beste passen bij de doelgroepen.

De selectie van campings voor tieners heeft voor deze doelgroep genoeg uitdaging om een leuke vakantie te beleven. Denk dan aan een cool zwembad, een ontmoetingsplek, disco en/of activiteiten voor tieners. Ook wifi om contact met vrienden thuis te houden is belangrijk en dus voorzien op deze campings.

Op de campings voor schoolgaande kinderen zijn veel voorzieningen om te sporten, zwemmen en te spelen. In de vakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd waar ze samen met andere kinderen aan deel kunnen nemen. Ideaal om nieuwe vriendjes te ontmoeten.

Bij de campings voor baby's en peuters is vooral ook gelet op de veiligheid zodat de kinderen veilig kunnen spelen. De campings zijn voorzien van een speciaal baby- en peuterbad, speeltuinen en speciale sanitaire voorzieningen. Erg handig zijn de gratis voorzieningen voor deze doelgroep

Gratis baby- en peuterpakket, kinderstoel en bedje

Speciale aandacht voor baby's en peuters

Op de campings die geschikt zijn voor baby's en peuters kan je via Canvas gratis een kinderstoel en bedje reserveren.

Daarnaast kan je ook gratis een buggy en baby- en peuterpakket reserveren met o.a. een potje, babybadje, tafeltje met stoeltjes, bed rail, stoelverhoger, beveiliging voor de stopcontacten in de stacaravans en toilet opstap.

Dat scheelt weer een hoop ruimte in de auto!

FamilyExtra activiteitenprogramma

Leuke activiteiten met Familyextra

Op bijna alle campings worden in de zomervakantie veel activiteiten voor kinderen georganiseerd. Maar op een aantal campings kan je meedoen met het FamilyExtra activiteitenprogramma.

Een leuk actief programma wat speciaal ontwikkeld is door activiteitenspecialist In2action. Per doelgroep worden er passende activiteiten aangeboden. En ook de ouders worden hierbij niet vergeten.

Van bewegen op muziek en schilderen voor de allerkleinsten, tot circus en waterspellen voor de kids  en lopen op de catwalk en een film maken voor tieners.

Het aanbod is gewoon te groot om hier allemaal op te noemen, maar voor iedereen is er zeker wat leuks te doen!

Campings met mooie zwembaden of dichtbij een pretpark

Campings met leuke zwembaden

Naast het aanbod van campings voor doelgroepen heeft Canvas Holidays ook de Top 10 leukste campings geselecteerd. Vaak met zwembaden of in de buurt van de zee. Ideaal voor de gezinnen met waterratjes.

Bezoek je liever tijdens de vakantie een leuk pretpark. In het aanbod zitten een aantal campings die in de buurt van een pretpark liggen.

Strandliefhebbers kunnen ideeën opdoen bij de selectie van de leukste campings aan het strand. Maar als je meer van zoet water houdt, dan kan je kijken voor de leukste campings aan een meer.

Is je vakantie niet compleet als jullie trouwe viervoeter niet mee kan? Ook daar is aan gedacht en op deze campings zijn honden welkom.

De nieuwste glamping accommodaties

Glamping safaritent

Canvas heeft een ruime keuze aan diverse soorten accommodaties. Van bungalowtent en safaritent tot stacaravans en chalets. Alle zijn compleet ingericht, zodat je een fijne vakantie tegemoet gaat.

Ook voor een luxe glamping vakantie hebben ze bijzondere accommodaties in hun aanbod die ik erg mooi vind. Speciaal aandacht voor de nieuwste stijlvolle Moda stacaravan. Deze stacaravan heeft een prachtige luxe inrichting met schuifdeuren naar een groot overdekt terras zodat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen. 

Ook erg mooi vind ik de deluxe safaritenten die voorzien zijn van een eigen badkamer met toilet. De tenten zijn knus en stijlvol ingericht en geschikt voor max. 6 personen.

Kortom, bij Canvas Holidays maakt het je gemakkelijk om de voor jullie gezin best passende campingvakantie te vinden.

Kijk ook even op de aanbiedingen pagina. Afhankelijk van het seizoen vind je hier vroegboekkorting, last minutes of korting voor de meivakantie. Ook hebben ze een leuke actie voor éénoudergezinnen!


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)