Yelloh! Village, een bijzondere verzameling campingdorpen

Onder de naam Yelloh! VIllage hebben een groot aantal campings in Frankrijk, en enkele in Spanje en Portugal zich verenigd. Zij bieden luxe campingdorpen op bijzondere plekjes. Met vooral goede voorzieningen voor kinderen.

Yelloh Village campingdorp

Wanneer je op zoek bent naar een leuke camping in Frankrijk, dan kom je vaak Yelloh Village campings tegen. Maar wat is dat voor organisatie?

Op de eerste plaats is het een franchise organisatie. Dat houdt in dat iedere camping onder deze naam een aparte eigenaar heeft.

Om aangesloten te zijn moeten de campings aan een aantal voorwaarden voldoen. En dan profiteren zij van de gezamenlijke activiteiten van de Yelloh Village organisatie.

Denk daarbij aan de marketing en klantenservice. Maar ook aan huuraccommodatie en kinder-animatie die op de campings te vinden zijn.

De Filosofie van Yelloh Village

Veel speelmogelijkheden bij Yelloh Village Lac Biscarrosse

Bij Yelloh Village heeft men comfort en welzijn voor de families hoog in het vaandel. Onder het motto: "Welkom bij de mooiste hotels in de buitenlucht".

De aangesloten campings dienen dan ook van hoge kwaliteit te zijn. Met alle denkbare faciliteiten.

Daarbij moet iedereen er heerlijk vakantie kunnen vieren en plezier maken. Met respect voor de natuurlijke omgeving waar de campings zijn gelegen.

Het draait om de kinderen

Volop Zwemplezier bij Yelloh campingdorpen

Bij Yelloh! Village vormen de kinderen het centrale punt van de vakantie.

Iedere camping heeft dan ook voldoende faciliteiten voor de kinderen. Denk daarbij aan speeltuinen en zwembaden. Maar er is ook gelegenheid om te sporten en om de natuur te ontdekken met nieuwe vriendjes.

Daarbij zijn er voor 4 verschillende leeftijdgroepen de Yelloh Village Clubs. Hier doen ze spelletjes, knutselen, sporten enzovoorts.

De clubs staan onder leiding van meertalig ervaren personeel. Zij nemen de kinderen ook mee de natuur in: strandvissen, wandelingen, of naar de boerderij.

Vanaf de eerste dag zullen je kinderen zich dus thuis voelen op de camping.

Kampeerplaatsen en accommodaties

Ook kampeerplaatsen op de mooiste plekjes

Bij vrijwel alle Yelloh Village campings zijn zowel kampeerplaatsen als huuraccommodaties in verschillende klassen te vinden.

Bij de kampeerplekken zit het verschil vooral in de hoeveelheid ruimte. De plaatsen met één bloem zijn kleiner dan 80 vierkante meter, en de Premium plaatsen (5 bloemen) zijn groter dan 150 vierkante meter.

Verder heb je vanaf 3 bloemen stromend water, en bij Premium extra's zoals een BBQ, Wifi en tuinmeubels onder een prieeltje.

Bij de huuraccommodaties loopt de luxe ook op van 1 bloem naar Premium. De accommodaties kunnen ingerichte tenten, stacaravans of chalets zijn. Met overal een leefruimte, ingerichte keuken en eigen sanitair.

Waar vind je Yelloh Village campingdorpen?

Bijzonder campingdorp bij een kasteel

Je vindt Yelloh Village campingdorpen in bijna alle regio's van Frankrijk. En daarnaast nog enkele in Spanje (Costa Brava, op Menorca en in Andalusië) en Portugal (Algarve).

Verder zijn er campings in verschillende thema's. Er zijn bijvoorbeeld kleine campings, campings direct aan het water, campings met overdekte zwembaden, enzovoorts.

Je kan ook kiezen uit Yelloh Villages in de bergen, op het platteland, aan zee, etcetera.

En tenslotte is er nog een bijzondere selectie van campings bij een kasteel, hoe bijzonder is dat?

Kortom, hele fijne campings voor je vakantie met kinderen!

Onderstaand zie je de Yelloh Villages die via Nederlandse organisaties te boeken zijn:


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)