Wintersport zoals jij het wilt bij Vrij Uit

Als grootste aanbieder van Wintersport vakanties heeft Vrij uit een grote diversiteit aan mogelijkheden. Ik heb daaruit de beste mogelijkheden voor gezinnen met kinderen uitgezocht.

Een kinderpiste in Osttirol

In de 40 jaren van hun bestaan heeft Vrij Uit altijd al families als belangrijke doelgroep gehad.

En ook nu kijkt het inkoop-team specifiek naar wat een accommodatie voor kleine en grotere kinderen te bieden heeft.

In hun enorme aanbod is er dan ook voor verschillende gezins-wensen wel iets beschikbaar. De kunst is alleen nog even om dat te vinden.

Ik heb alvast wat voorwerk voor je gedaan. Hieronder vind je een paar goede categorieën om te kunnen vinden wat je zoekt.

Overigens kun je zelf ook zoeken in het aanbod, maar dat verdient wat uitleg: Ga naar de wintersport pagina van Vrij-Uit.nl , vul wat keuzes in en klik op "Toon resultaten".

Daarna kun je de selectie verfijnen door aan de linkerkant opties aan te vinken. Je ziet tussen haakjes alvast hoeveel resultaten dat gaat opleveren.

Familiekamers

Zeker als je nog met kleine kinderen op wintersport gaat, wil je wel op dezelfde kamer als je kroost liggen.

Veel hotels hebben echter alleen 2-persoonskamers. Gelukkig heeft Vrij Uit een speciale selectie hotels met familiekamers die je door het filter familiekamers aan te klikken kunt vinden.

Grote gezinnen of groepen

Plezier in de sneeuw met de hele familie

Groeit je gezin of familie uit de grootste familiekamer, of wil je met een bevriend gezin of bevriende gezinnen op de wintersport? Vanaf 7 personen heeft Vij Uit de zogenaamde XL accommodaties.

Bij deze accommodaties zijn er ook minimaal 3 aparte slaapkamers, maar er zijn er ook met (veel) meer.

Het XL aanbod heeft gezellige chalets, maar ook appartementen of accommodaties op vakantie- en bungalowparken.

Skiën tot aan je hotel

Accommodatie vlak bij de piste

Zeker met kinderen is het wel zo lekker als je niet een flink stuk hoeft te lopen naar het hotel of de skilift. Of nog erger: een rit in een overvolle skibus.

Vrij Uit heeft daarom een speciale selectie accommodaties geselecteerd waar je aan het eind van de middag zo op de lange latten naartoe kan skiën.

Geen lange wandelingen met de spullen op de schouder, maar ski's uittrekken en je kan zo languit op de bank om even lekker bij te komen. Bekijk de accommodaties aan de piste.

Naast sneeuwpret ook zwemplezier

Hotel Zapfenhof

Een vakantie naar de sneeuw is natuurlijk heerlijk.

Maar wat als het een dag erg slecht weer is, of je kinderen willen graag een middag iets anders doen. Dan is het heel prettig als er in het hotel of dicht in de omgeving een zwembad is.

Bij de selectie sneeuw en zwemmen vind je een ruim aanbod aan accommodaties waarbij het zwembad binnen handbereik is.


Vrij Uit Voordelen

Naast de opties die we hierboven, kun je verder zoeken met de andere opties die je aan de linkerkant op de website van Vrij Uit ziet.

Daarbij heeft Vrij Uit wat voordelen. Zo kan je bij veel accommodaties gemakkelijk een skipas en skimateriaal bij boeken. En bij diverse accommodaties mogen kinderen tot 12 jaar gratis mee. Natuurlijk zitten daar wel voorwaarden aan die je kan lezen op de pagina van Vrij Uit Voordelen.


Keer terug van Vrij Uit Wintersport naar Wintersport met Kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!