Overzicht van de kindvriendelijke Vrij Uit autovakanties

Als grootste aanbieder van autovakanties heeft Vrij Uit een enorm aanbod. Zo groot, dat het moeilijk is om de kindvriendelijke vakanties te vinden.

Vrij Uit Banner

Vrij Uit is ooit gestart als dochter van Shell, maar via de ANWB is men nu overgenomen door Thomas Cook.

Ze zijn gespecialiseerd in autovakanties naar Zuid- en Midden-Europa. Maar je kan tegenwoordig ook voor andere reizen bij ze terecht.

Vrij Uit richt zich op een hele brede doelgroep. Naar eigen zeggen hebben gezinnen daarbij wel een streepje voor.

Doordat ze zich zo'n beetje op alles richten, is het lastig om door de bomen het bos te zien. Vandaar dat ik hier een overzicht geef van de kindvriendelijke autovakanties van Vrij Uit.

Maar eerst bekijken we even waar Vrij Uit nu eigenlijk goed in is...

De kracht zit in het uitgebreide aanbod

Zoals gezegd heeft Vrij Uit een enorm aanbod autovakanties. Ze hebben een groot inkoop-team, dat continu op zoek is naar de beste aanbiedingen, en de leukste accommodaties.

Naast de accommodatie kan Vrij Uit ook een vlucht of treinreis voor je boeken. En eventueel aanvullende zaken.

Dat klanten meestal tevreden zijn, blijkt uit het feit dat maar liefst 90% vaker een reis via Vrij Uit boekt. Maar hoe komt dat dan?

Dat komt met name omdat je altijd wel iets kunt vinden in het enorme aanbod. Er zijn voortdurend aanbiedingen, en interessante deals.

Bovendien heeft Vrij Uit speciale aandacht voor specifiek aanbod. Voor gezinnen zijn dat bijvoorbeeld  pretpark vakanties.

Vrij Uit pretpark vakanties

De Parade in Disneyland Parijs

Een echte specialiteit van Vrij Uit zijn de pretpark vakanties. Ze hebben arrangementen naar vele verschillende attractieparken in heel Europa.

Bij die arrangementen horen hotel-overnachtingen op de pretparken zelf, of in de buurt daarvan. Let op dat kaartjes voor het pretpark zelf niet altijd bij het arrangement zitten.

Bij het aanbod bevinden zich alle bekende pretparken in Europa. Voor Disneyland Parijs is er zelfs een uitgebreid aanbod van hotels binnen en buiten het park.

Kijk voor meer informatie over ieder attractiepark, en voor het uitgebreide aanbod, bij de pretpark vakanties.

Zoeken in het aanbod campings, bungalows, enzovoort

Ten slotte kan je in het enorme aanbod van Vrij Uit ook op allerlei andere manieren zoeken.

Zo heeft de website verschillende startpunten voor Campings, Bungalows en Hotels, maar ook voor Stedentrips, Aanbiedingen en Exclusieve vakanties.

Op ieder van die startpunten kun je je voorkeuren invullen. Waarheen, met wie en wanneer je op vakantie wil natuurlijk. Maar je kan ook eerst nog kiezen uit wat andere opties.

Zo kun je bij campings aangeven hoe groot die moeten zijn. En ook of ze aan het strand of in de natuur moeten liggen. Na die keuze krijg je een lijst met mogelijke accommodaties.

Die lijst kun je vervolgens gaan verfijnen, door aan de linkerkant allerlei opties aan te vinken. Je ziet tussen haakjes alvast hoeveel resultaten dat gaat opleveren.

Nadeel is dat je het overzicht nogal snel kwijtraakt. Dan kun je het beste weer terugkeren waar je begonnen was: bij de startpagina Autovakanties.

Voor wintersport kijk je op de speciale afdeling Vrij Uit wintersportvakanties.


Keer terug van Kindvriendelijke Autovakanties naar Familievakantie aanbieders
Keer terug van Vrij Uit Autovakanties naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!