Leuke arrangementen bij Voordeeluitjes voor een weekendje weg met het gezin

Wil je een weekendje weg met het gezin? Hier lees je welke geschikte arrangementen voor kinderen je kan vinden bij Voordeeluitjes.nl

voordeeluitjes arrangementen

Soms is het lastig om de perfecte vakantie voor je gezin te vinden. Je wil immers dat niet alleen jij of je partner helemaal tot rust komt, ook de kinderen moeten zich goed kunnen vermaken en uitleven. Maar waar ga je beginnen?

Nederland kent talloze leuke plekken om een ultieme vakantie of weekendje weg te beleven met het hele gezin. Voordeeluitjes.nl vertelt je graag waar je moet zijn en waar kinderen zich ook helemaal thuis voelen.

Wie is Voordeeluitjes.nl?

Voordat we een aantal leuke suggesties gaan voordragen, eerst even een kleine introductie wie Voordeeluitjes.nl precies is.

Voordeeluitjes.nl is een arrangementspecialist op het gebied van hotels en vakantieparken in Nederland, België en Duitsland.

Waar je bij de meeste partijen alleen een bungalow of vakantiehuisje boekt, zo kan je bij Voordeeluitjes.nl terecht voor complete arrangementen. Vaak zitten hier leuke extraatjes bij zodat je als vakantieganger een perfecte vakantie beleeft.

Arrangementen voor jong en oud

De kracht van Voordeeluitjes.nl is om speciale arrangementen aan te bieden voor jong en oud.

Bij het zoeken van een hotel of vakantiepark worden één of meerdere arrangementen aangeboden die volledig zijn afgestemd op de gebruiker. Daarbij wordt er onderscheid gemaakt in verschillende arrangementen:

Kust-arrangementen

Eén van de populairste arrangementen binnen Voordeeluitjes.nl zijn die voor de kust. Zeker bij mooi weer en hoge temperaturen in het vooruitzicht trekken veel gezinnen graag naar de Nederlandse kust om te genieten van de zee en het strand.

Deze arrangementen worden dan veelal geboekt in combinatie met een weekendje weg of hotelovernachting. Kustplaatsen als Scheveningen, Noordwijk, Zandvoort en Texel zijn extra in trek vanwege de mooie omgeving.


Actie van de dag

Niet alleen zijn de arrangementen zeer geliefd bij veel mensen, ook de actie van de dag is een speciaal onderdeel waarbij iedereen gebruik kan maken van de beste aanbiedingen.

Iedere dag wordt er een hotel of vakantiepark aangeboden voor een zeer scherpe prijs die alleen voor die dag geldt. Wordt er toevallig die dag geen hotel of vakantiepark naar wens aangeboden, wie weet geldt dat wel voor de volgende dag.


Attractiepark arrangementen

Sommigen attractieparken liggen niet naast de deur. Dan is het fijn als je een nachtje in de omgeving kan slapen. De attractiepark arrangementen bieden uitkomst.

Voordeel is dat een entreekaartje voor het attractiepark vaak bij de prijs inbegrepen is. Dus wil jij een keertje naar de Efteling, Attractiepark Slagharen, Drouwenerzand, Walibi of een ander pretpark, kijk dan even bij Voordeeluitjes of er een leuk arrangement bij zit.


Stedentrips in Nederland

Hoewel veel gezinnen er graag op uit trekken in een Europese stad, is er ook een flinke toename aan Nederlandse stedentrips. Met name in de Randstad zijn steden als Rotterdam, Utrecht, Haarlem en Den Haag populair om te bezichtigen.

Naast het bezoeken van bezienswaardigheden, lenen deze steden zich ook perfect om te winkelen, lekker op een terrasje te zitten of om een heerlijk familie-uitje te doen.


Fietsen in de achterhoek met kindje achterop

Fiets- en wandelarrangementen

Voor de natuurliefhebber heeft Voordeeluitjes.nl ook leuke arrangementen samengesteld om te gaan fietsen of wandelen.

Bij het boeken van een hotel of vakantiepark zit er dan een fiets- of wandelkaart bij van de omgeving. Dit is ideaal voor gezinnen die graag in de buitenlucht zijn en het heerlijk vinden om zicht tussen het groen te begeven.


Speciale hotels en vakantieparken

Arrangementen worden veelal aangeboden in combinatie met een weekendje weg op een vakantiepark of een hotelovernachting.

Per persoon verschilt het waar iemand graag heengaat, maar toch willen we graag enkele suggesties voorleggen voor speciale hotels of vakantieparken met leuke arrangementen.

Zwembad de Bonte Wever

Hotel de Bonte Wever

Het 4-sterrenhotel de Bonte Wever in Assen ligt aan het Asserbos en is ideaal voor gezinnen. Binnen dit hotel vind je voornamelijk all-inclusive arrangementen waarbij je onbeperkt kunt genieten van de hapjes en drankjes.

Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Met een subtropisch zwemparadijs, een indoor speelcentrum en meerdere bowlingbanen zijn er veel verschillende faciliteiten.

Voor de volwassenen is er ook nog een gezellige caféstraat waar aan het eind van de dag een hapje en drankje kan worden genuttigd. Kortom, een perfecte locatie voor jong en oud.

Zwembad op de SS Rotterdam

SS Rotterdam hotel

Altijd al eens op een groot schip willen overnachten? Dat is nu mogelijk in Rotterdam, want op het cruiseschip de SS Rotterdam, kan je samen met het hele gezin genieten van authentieke kamers en een gemoedelijke sfeer.

Vroeger diende de SS Rotterdam als passagierschip die over grote zeeën en oceanen heeft gevaren. Laat je dus rondleiden door één van de bemanningsleden en duik in de wereld van de zeelieden.

grand hotel ter duin

Grand hotel ter Duin

Wie meer van het strand houdt, zit helemaal op zijn plek in Grand hotel ter Duin. Dit sfeervolle hotel op Schouwen-Duiveneiland ligt in het Zeeuwse badplaatsje Burgh-Haamstede en ligt pal aan de Nederlands kust.

Vanuit Grand hotel ter Duin stap je direct het strand op waar je heerlijk kunt uitwaaien, genieten van de zon of kunt picknicken. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen die zich uitstekend kunnen vermaken met de zee en het zand.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!