Vivere e Gustare zoekt voor jou een kindvriendelijk vakantiehuis in Le Marche

Ken je dat? Je zoekt je suf naar het ideale kindvriendelijke vakantiehuis op het Internet, maar blijft twijfelen. Vivere e Gustare kan je helpen om dat plekje in Le Marche te vinden.

Vakantiehuis in Le Marche

In 2004 zijn Lilian en Leo uit Nederland naar het prachtige Le Marche in Italië verhuisd.

Gedurende hun werk daar vonden zij vele mooie vakantiehuizen op de mooiste locaties. En omdat ze ook regelmatig vragen kregen van vakantiegangers besloten ze vraag en aanbod met elkaar in contact te brengen.

En zo is Vivere e Gustare ontstaan. het betekent "Leven en genieten", en daar draait het ook om: Ze bieden accommodaties die voldoen aan de wensen van iedereen die optimaal van Le Marche wil genieten.

Uitgebreid aanbod van kindvriendelijke vakantiehuizen

Vakantiehuis met groot zwembad

Op de site van Vivere e Gustare vind je het uitgebreide aanbod van appartementen en villa's in Le Marche. Hier kun je zelf op zoek naar een mooi plekje.

Er zijn diverse manieren om te filteren. Zo kun je direct het aantal personen en slaapkamers kiezen. En vink je daarna natuurlijk eerst het vakje "kindvriendelijk" aan.

Daarna kun je nog allerlei zaken kiezen, zoals een zwembad, een vaatwasser, een BBQ, enzovoorts. En er is ook een selectie van accommodaties die geschikt zijn voor gehandicapten.

Maar gelukkig blijft het hier niet bij. Wat Vivere e Gustare werkelijk onderscheid is de persoonlijke service om tot jouw ideale keuze te komen.

Persoonlijke service om jouw ideale plek te vinden

Lilian en Leo blinken uit in hun persoonlijke service. Zij kennen namelijk ieder vakantiehuis in het aanbod. Zij hebben dat persoonlijk bezocht, en kennen de ins en outs.

Ook kennen zij de behoeften van hun klanten, veelal gezinnen. Zij weten dus wat de beste stekjes zijn aan de hand van jouw wensen.

Hoewel je dus zelf een keuze kan maken uit het aanbod, raad ik je zeer aan om je vragen aan Lilian en Leo voor te leggen. Aan de hand van jouw specifieke wensen kunnen ze je uitstekend adviseren.

Le Marche met kinderen

Le Marche heeft heerlijke stranden

Le Marche is een prachtige regio in het midden van Italië. Hier is voor jong en oud heel veel te zien en doen.

Voor kinderen zijn kastelen om te bezoeken, waterparken, dierentuinen en, natuurlijk, de stranden.

Vivere e Gustare kan je ook adviseren over wat te doen met kinderen in Le Marche. Zij houden een lijst met tips bij, opgesteld aan de hand van evaluaties van tevreden klanten.

Kortom: niets weerhoudt je om naar deze geweldige streek van Italië te komen!

Voor meer informatie en het vakantiehuizen aanbod kun je een kijkje nemen op de website van Vivere e Gustare.


Keer terug van Vivare e Gustare naar Italië met Kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!