Creëer jouw unieke familiereis naar Azië
met Van Verre Family

Wil je met de kinderen naar Azië? Maar wil je het net even anders, met bijzondere activiteiten, goede kindvriendelijke accommodaties, en met veiligheid voorop? Laat dan jouw maatwerk reis door Van Verre Family samenstellen.

Bij de Tanah Lot tempel op Bali, Indonesië

Een verre reis met kinderen is een hele onderneming.

Je moet letten op veiligheid, niet te lange ritten, goede accommodaties, en ga zo maar door.

Bovendien heb je te maken met de persoonlijke voorkeur van ieder gezinslid. Probeer daar maar eens uit te komen.

Van Verre Family kan je daarbij helpen. Zij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van privé maatwerk reizen voor gezinnen naar Azië.

Van Verre: specialist in maatwerkreizen naar Azië

Eigenaresse Emmy Nijman met de kinder-reisspecialisten van Van Verre Family

Na verliefd te zijn geworden op Azië, en na eerst bij een andere reisorganisatie te hebben gewerkt, richtte Emmy Nijman in 2000 haar eigen bedrijf op: Van Verre.

Met Van Verre wilde ze prachtige reizen samenstellen, helemaal afgestemd op de wensen van haar klanten.

Persoonlijke contacten met die klanten staan voorop. Juist om al die wensen goed te kunnen bespreken, en de beste maatwerk reis samen te kunnen stellen.

Zo groeide het bedrijf snel. Nu runt Emmy het bedrijf samen met haar zoon Jur en Irene Dijkstra. En kent het bedrijf 18 medewerkers.

Reizen met kinderen of met kleinkinderen

Heerlijk tuben op de rivier

Uiteraard kwamen er ook gezinnen om hun droomreis naar Azië te laten samenstellen.

Dat werd steeds meer, zodat in 2017 besloten werd om een aparte tak van het bedrijf te starten: Van Verre Family.

De focus ligt bij Van Verre Family uiteraard op reizen met kinderen voor alle generaties. Wil je dus met je kleinkinderen op reis? Of neem je opa en oma mee? Dan ben je hier ook aan het juiste adres.

En er wordt bij Van Verre Family ook goed naar de wensen van de families geluisterd, om de perfecte maatwerk reis samen te stellen.

Landendeskundigen, die zelf ook kinderen hebben

Kindvriendelijk hotel met prachtig uitzicht op de rijstvelden

Om de perfecte maatwerk reis te kunnen samenstellen, dien je veel kennis te hebben van de bestemming.

Van Verre werkt daarom met landendeskundigen. Zij kennen de bestemming als geen ander. En gaan daarvoor ook regelmatig op inspectiereis, om alles met eigen ogen te kunnen zien.

De landenspecialisten van Van Verre Family hebben bovendien zelf ook kinderen. En ze nemen die ook mee op reis naar het land waar ze de deskundige in zijn.

Op die manier weten ze precies hoe ze de wensen van de klanten en hun kinderen ter plekke kunnen verwezenlijken.

Kindvriendelijke hotels en activiteiten

Kindvriendelijke hotels op de mooiste plekjes...

Bij het reizen met kinderen gelden andere aandachtspunten. Zo houdt Van Verre Family extra rekening met de reisafstanden.

Ook de keuze van de accommodaties is belangrijk. De meeste hotels hebben een familiekamer of kamers naast elkaar met een verbindingsdeur. En als het even kan een zwembad. Maar bovenal: de kinderen moeten er meer dan welkom zijn.

Natuurlijk zorgen ze ook voor leuke activiteiten voor kinderen tijdens de reis. Zo kun je gaan zwemmen onder een waterval. Of orang-oetans spotten in de jungle!

Ten slotte staat veiligheid voorop. Met grote regelmaat wordt geïnspecteerd of het transport ter plaatse (met minibusjes) goed is.

De bestemmingen in Azië van Van Verre Family

Op dit moment zijn er 4 landen in Azië waar Van Verre Family actief is.

Hoewel zij de reizen volledig op maat samenstellen, zijn er bij elk van de 4 landen wel voorbeeldreizen en bouwstenen op hun site te vinden:

Met een paardenkoetsje rijden in het prachtige Indonesië

Indonesië. Hoewel de meeste gezinnen naar Bali gaan, heeft Indonesië nog veel meer te bieden. Ieder eiland is een wereld op zich.

Je kan dus gaan orang-oetans spotten op Sumatra, verdwalen tussen paleizen en rijstvelden op Java, en op zoek naar draken op Komodo.

Maleisië. Zowel het vasteland van Maleisië als het Maleisische deel van Borneo zijn prachtige bestemmingen. Beiden zijn zeer geschikt om dieren in de jungle te spotten. En op Borneo kan je onder andere op zoek naar de koppensnellers.

Thailand is het meest toegankelijke land voor gezinnen. Van de bijzondere bergstammen in het Noorden, via de tempelsteden en Nationale parken tot de eilanden in het Zuiden. Het wordt één groot avontuur, precies naar jullie wensen.

Sri Lanka is klein, maar zeer afwisselend. Maak een treinreis langs de theetuinen, ga op safari in de Nationale parken, ontmoet de bijzondere culturen en relax aan het strand.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)