Vakantiepark Berkenrhode, luxe in de natuur

Wil je vakantie vieren in alle rust in de natuur? Maar ook in luxe, en met genoeg te doen voor de kinderen? Ga dan naar vakantiepark Berkenrhode.

Vakantiepark Berkenrhode ligt tegen de bossen aan

Vakantiepark Berkenrhode ligt in Wekerom in Gelderland. Het ligt een eindje rijden van de snelweg af, waardoor je midden in de natuur zit. De bossen liggen tegen het vakantiepark aan.

Rust en ruimte is dan ook altijd al het motto op Berkenrhode, dat ooit begon als camping. Inmiddels is het uitgegroeid tot volwaardig vakantiepark, maar de focus op rust, ruimte en de natuur is gebleven.

Daarbij zal het je verbazen hoe kindvriendelijk het park is. Kinderen en de natuur gaan goed samen. Bovendien is er met de faciliteiten ook zeker aan de kinderen gedacht.

De natuur komt tot in het vakantiepark

Bungalows aan een vijver in Berkenrhode

Zoals gezegd ligt het park midden in de natuur. Je hoeft maar een hekje door en je staat in de bossen van de Veluwe.

Maar ook op het vakantiepark wordt die natuur doorgetrokken. Er liggen verschillende mooi aangelegde vijvers op het park. En rondom de bungalows is er volop groen.

Er is zelfs zoveel groen dat het wild van de Veluwe soms het park op komt. Vooral in het voorjaar vinden ze de goed groeiende jonge aanplant op het park lekkerder dan wat er in de bossen groeit!

Zwembaden en speeltuintjes

Het zwembad van Berkenrhode

Voor de nodige verkoeling is er natuurlijk een zwembad aanwezig. Deze is niet erg groot, maar genoeg voor een frisse duik. Bovendien is er een klein peuterbadje bij.

Voor de kinderen zijn er ook twee speeltuintjes, naast het terras van het restaurant.

Maar de kinderen vermaken zich natuurlijk ook prima in de natuur. Huttenbouwen, klimmen, enzovoorts. Daarnaast is er ook een speciale Smartphone speurtocht om de omgeving te ontdekken

Animatie in theater-vorm

Maak kennis met de mascotte Berkje!

In de vakanties (behalve kerstvakantie) is er ook animatie op het park. Maar niet zomaar animatie. Vanaf 2020 is de animatie in theater-vorm!

Berkje en zijn bosvrienden nemen je mee op avontuur! Je gaat ze helpen om een mysterieus probleem op te lossen. Daarnaast organiseren ze allerlei activiteiten waar je aan mee kan doen. In de natuur natuurlijk!

Luxe bungalows met of zonder Wellness

De Eco Boslodge met sauna in de tuin

Van de natuur kan je genieten vanuit één van de diverse luxe accommodaties. Je hebt de keuze uit accommodaties met veel, en extra veel ruimte.

Huisdieren zijn sowieso welkom. Maar die genieten extra in de bungalows met extra grote, omheinde tuin.

Speciale aandacht is er voor net dat beetje extra luxe. Mooi, schoon sanitair, uitgebreide keuken, en comfortabele stoelen.Of dat nog niet genoeg is, zijn er vele accommodatie met Wellness faciliteiten beschikbaar. Zeg het maar, wil je liever een sauna of een bubbelbad?

Duurzaamheid wordt ook omarmd, en dan vooral in de nieuwe Eco-lodge.

Restaurants

Het sfeervolle interieur van Le Grand Café

Voor de inwendige mens is er Le Grand Café. Een sfeervol, luxe restaurant zoals je al zou verwachten. Hier kan je heerlijk eten maar ook borrelen op het terras of binnen bij het haardvuur.

Geen zin om uitgebreid uit te eten? Dan is er ook nog het Cafetaria met een groot assortiment aan snacks.

Tenslotte is het ook nog mogelijk om eten bij de bungalow te bestellen. Een BBQ-pakket of pizza's bijvoorbeeld.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)