Zoek je een kindvriendelijk vakantiehuis voor de wintersport met kinderen?

Een chalet of vakantiehuis voor wintersport met kinderen is voor veel gezinnen de ideale accommodatie. Maar hoe kindvriendelijk zijn deze huizen en waar moet je op letten?

Een heerlijk kindvriendelijk vakantiehuis voor de wintersport

De verschillende aanbieders van wintersport vakantiehuizen en chalets blinken niet uit in keuzemogelijkheden voor kindvriendelijke opties.

Je moet daarvoor vaak eerst de hele beschrijving van een huisje uitpluizen om er achter te komen wat er allemaal is. En dan nog is die informatie summier.

Door het woud van aanbieders en hun vakantiehuizen zal ik je hier proberen uit te leggen hoe je het beste te werk kan gaan om jullie ideale stekje te vinden.

Reisaanbod

Catered chalets van Skichalets.nl

kindvriendelijke skichalets

Skichalets.nl verhuurt catered ski chalets in uitgebreide, sneeuwzekere skigebieden. In de mooie huiselijke chalets wordt dus ook voor het eten gezorgd op basis van bijna all inclusive. Alleen de lunch gebruik je op de piste. Je kan zelf tijden afspreken wanneer je wilt ontbijten of dineren en ook de afwas wordt voor je gedaan.

Je vindt de chalets in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Oppas kan geregeld worden in de chalet.

Ook is er een mogelijkheid dat je kind naar een speciale kindercrèche dichtbij het chalet gaat.

Villaforyou.nl - Wintersport Vakantiehuizen

Een wintersport bungalow

Villaforyou.nl heeft hele leuke vakantiehuizen voor diverse skigebieden in Oostenrijk. Wil jij op wintersport naar het Zillertal, Ski Amadé, Zell am See, Kaprun, Vorarlberg, Tirol of Salzburgerland? Neem dan even een kijkje!

In de beschrijving van de huizen kun je lezen wat er voor faciliteiten zijn. Er is geen beschrijving van de skigebieden op de site. 

Belvilla - Vakantiehuizen voor de wintersport

Een wintersport vakantiehuis in Oostenrijk

Belvilla heeft vakantiehuizen en appartementen in diverse skigebieden in Oostenrijk en Frankrijk. 

Als je op de site de bestemming en het aantal personen invult, dan kom je bij resultaten terecht. Daar kan je nog als optie voor een wintersport met kinderen kiezen. Dan komen de meest kindvriendelijke opties naar voren.

Je kan ook kiezen voor een vakantiehuis of appartement aan de piste.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!