Zoek je een kindvriendelijk vakantiehuis voor de wintersport met kinderen?

Een chalet of vakantiehuis voor wintersport met kinderen is voor veel gezinnen de ideale accommodatie. Maar hoe kindvriendelijk zijn deze huizen en waar moet je op letten?

Een heerlijk kindvriendelijk vakantiehuis voor de wintersport

De verschillende aanbieders van wintersport vakantiehuizen en chalets blinken niet uit in keuzemogelijkheden voor kindvriendelijke opties.

Je moet daarvoor vaak eerst de hele beschrijving van een huisje uitpluizen om er achter te komen wat er allemaal is. En dan nog is die informatie summier.

Door het woud van aanbieders en hun vakantiehuizen zal ik je hier proberen uit te leggen hoe je het beste te werk kan gaan om jullie ideale stekje te vinden.

Reisaanbod

Chalet Erlifeld in Oostenrijk

Wens Chalet: een Catered Chalet met kindvriendelijke formule

Zoek je voor de wintersport een chalet dat volledig is ingericht naar de wensen van kinderen EN hun ouders?

Waar Nederlandse kinderopvang aanwezig is in de Chalet en waar ontbijt en diner voor jullie gemaakt wordt. En waar zelfs de boodschappen en de afwas voor jullie gedaan wordt! En dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Dan zijn de Catered Chalets van Wens Chalet echt iets voor jou!


kindvriendelijke skichalets

Skichalets.nl

Skichalets.nl verhuurt catered ski chalets in uitgebreide, sneeuwzekere skigebieden. In de mooie huiselijke chalets wordt dus ook voor het eten gezorgd op basis van bijna all inclusive. Alleen de lunch gebruik je op de piste. Je kan zelf tijden afspreken wanneer je wilt ontbijten of dineren en ook de afwas wordt voor je gedaan.

Je vindt de chalets in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Oppas kan geregeld worden in de chalet.

Ook is er een mogelijkheid dat je kind naar een speciale kindercrèche dichtbij het chalet gaat.

Bekijk de chalets van Skichalets.nl


Een wintersport bungalow

Bungalow.net - Wintersport Vakantiehuizen

Bungalow.net heeft een hele ruime keuze aan diverse wintersport vakantiehuizen in Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Zweden en Noorwegen.

Als zoekoptie kan je aangeven of er een speeltuin aanwezig moet zijn. Maar verder is er weinig beschreven wat er voor faciliteiten zijn.

Ook is er geen beschrijving van de skigebieden op de site. Er is wel informatie over diverse uitjes die je met kinderen kunt maken in de omgeving en de afstand tot het skigebied.

Bekijk de wintersport bungalows van Bungalow.net.


Keer terug van Vakantiehuis Wintersport naar Wintersport met Kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!