Undiscovered biedt bijzondere familiereizen buiten de gebaande paden

Reizen doe je om onbekende bestemmingen te ontdekken. Undiscovered biedt daarom familiereizen op maat naar unieke plekjes in bijzondere landen.

meisje kijkt naar olifanten

Undiscovered is een Nederlandse reisorganisatie die individuele reizen aanbiedt naar enkele bijzondere verre bestemmingen.

De organisatie is gericht op reizigers met een avontuurlijk karakter. Het gaat bij de reizen vooral om de beleving. De voorpret begint al vanaf het eerste contactmoment en de beleving eindigt pas na terugkomst.

Op de verre bestemmingen die Undiscovered aanbiedt is ook veel te beleven voor gezinnen met kinderen. Daarom hebben zij ook bijzondere familiereizen in hun assortiment.

Opgericht voor een betere beleving

Undiscovered is in 2012 opgericht door Tom van Beers en Eric Prins. Beiden hebben met veel plezier bij verschillende reisorganisaties gewerkt.

Maar zij waren het eens dat het toenmalige productaanbod verbeterd kon worden in termen van klantgerichtheid en beleving. Zo is Undiscovered opgericht.

Met deze organisatie stellen ze de beleving van de klant centraal. Belevingen op bijzondere bestemmingen, weg van de massa, buiten de gebaande paden.

Een passie voor ontdekken en beleven

kanoën in de jungle

Iedereen bij Undiscovered heeft een passie voor reizen, ontdekken en beleven. Alle reizen worden met ontzettend veel zorg en plezier samengesteld. Waarbij goed gekeken wordt naar de wensen en eerdere reiservaringen van de reiziger.

Vanaf het eerste contactmoment wordt voor een ontspannen gevoel gezorgd bij de reizigers. Er wordt goed geluisterd naar alle wensen, om een mooie reis samen te stellen.

Met de voorbeeldreizen als leidraad wordt jullie eigen unieke reis samengesteld. Er wordt samengewerkt met goede gespecialiseerde lokale partners. Bovendien wordt elke accommodatie en elke excursie door medewerkers getest.

Zo ontstaat een reis buiten de gebaande paden en weg van de massa. Je ontdekt ongerepte omgevingen en unieke locaties, waar massatoerisme nog niet bestaat.

Een familiereis naar jullie wensen

Aangezien Undiscovered 100% maatwerk levert zijn de familiereizen volledig naar wens aan te passen. Uiteraard wordt rekening gehouden met korte reisafstanden en voldoende rustpunten.

Daarnaast kijken ze goed naar de faciliteiten voor de kinderen in een hotel. Zo is het belangrijk dat er familiekamers zijn en voldoende faciliteiten voor kinderen, zoals een zwembad.

Maar elke familie, elk kind heeft andere wensen en behoeften.Tijdens de persoonlijke gesprekken wordt daarom goed doorgevraagd naar de wensen van de kinderen.

Dat is tenslotte één van de belangrijkste punten tijdens een familiereis. Samen op pad en unieke belevingen ervaren, dat is wat telt en wat voor een hoop bijzondere momenten zorgt.

De unieke bestemmingen van Undiscovered

ballonvaart boven de Filipijnen

Undiscovered heeft een aantal hele bijzondere bestemmingen in het aanbod. En in de volgende bestemmingen hebben zij mooie (voorbeeld) familiereizen samengesteld:

De Filipijnen - Een bijzondere bestemming waar nog maar weinig familiereizen naartoe gaan. Undiscovered heeft maar liefst 3 voorbeeld familiereizen waarbij je bijvoorbeeld gaat zwemmen met walvishaaien, of een ballonvaart over de Chocolate hills maakt

Madagascar - Een bestemming die in opkomst is. Ga op ontdekkingsreis in de jungle, op zoek naar ringstaart maki's en andere bijzondere dieren.

Apulit overview

Sri Lanka - Dit mag inmiddels een populaire familiebestemming heten, maar met Undiscovered bezoek je toch de nog onbekende plekjes. Ga mountainbiken, met een traditionele catamaran over een meer varen, bezoek watervallen en kleine dorpjes. te veel om op te noemen.

De andere bestemmingen van Undiscovered (Borneo, Oeganda, Guatemala, Belize  en Réunion) hebben een beperkt aanbod voor kinderen.

De accommodaties daar hebben vaak geen familiekamers of faciliteiten voor kinderen. Maar vraag gerust naar de mogelijkheden, als je bijvoorbeeld met tieners wilt paragliden, op zoek wilt naar Orang Oetangs, of een gorilla-trekking wilt doen (mag van 15 jaar).


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)