Het echte Glamping-gevoel met Tentocamp

Zoek je een kleinschalige familiecamping, maar wil je wel luxe glamperen? Tentocamp biedt ingerichte tenten op kleinschalige kindvriendelijke campings in Frankrijk, Spanje en Italië.

Prachtige ingerichte tenten, op landelijk gelegen campings

Glamperen is helemaal in, en terecht. Alleen vind je de meeste luxe ingerichte tenten op grote campings. Zo niet bij Tentocamp, die ze juist op kleinschalige familiecampings heeft neergezet.

Juist op die kleine campings heerst de heerlijke campingsfeer. Waar kinderen elkaar ontmoeten, en de ruimte hebben om te spelen.

En waar de ouders kunnen genieten in alle rust. Of juist de gezelligheid van de camping kunnen opzoeken.

Opgericht door ervaren campingeigenaren

Tentocamp eigenaren Jack en Tonny de Kort hebben zelf ervaring als campingeigenaren van 2 campings in Frankrijk.

In 2011 besloten zij om met die ervaring ingerichte tenten te gaan aanbieden op verschillende campings, eerst in Frankrijk, nu ook in Spanje en Italië.

Door hun ervaring als campingeigenaren weten Jack en Tonny de wensen van gezinnen met kinderen. Dat uit zich niet alleen in de inrichting van de tenten, maar ook in de keuze van de campings waar zij staan.

Iedere camping wordt persoonlijk door ze bezocht, om te kijken of zij voldoen aan de strenge criteria die ze hebben opgesteld.

Alleen de echte leuke familiecampings komen in aanmerking.

Leuke kleinschalige familiecampings

Op de familiecampings zijn vaak leuke activiteiten

Bij Tentocamp huur je compleet ingerichte tenten op kindvriendelijke familiecampings in Frankrijk, Spanje en Italië. 

De geselecteerde campings hebben allemaal een rustige landelijke ligging. Bij Tentocamp vind je geen massale campings met grote animatie teams en grote zwembadcomplexen met glijbanen.

Maar er zijn wel volop speelgelegenheden voor kinderen. En er is vrijwel altijd een zwembad of kindvriendelijk zwemwater op of in de buurt van de camping.

De campings moeten een persoonlijke sfeer uitstralen. Kleinschalige, gezellig campings, waar je tot rust komt terwijl de kinderen volop kunnen spelen.

Andere criteria waar de campings aan voldoen zijn ruimte, en een ruime plaats, schoon sanitair, en veilige speelvoorzieningen.

Luxe safaritenten of Sportieve kampeertenten

De ingerichte safaritent van Tentocamp

Op de geselecteerde campings staan 2 soorten tenten van Tentocamp: de luxe safaritenten en de sportieve kampeertenten.

De safaritenten hebben een houten en stalen frame, een houten vloer en 2 afsluitbare slaapkamers.

Zowel voor ouders als kinderen staan er echte bedden. En zowel binnen als buiten op het houten terras staat een tafel met stoelen en bankjes met kussentjes voor lekker zacht zitten.

Er is een verrijdbaar keuken en een gasbarbecue/skottelbraai, en alle andere attributen die je je mocht wensen om te kamperen in alle luxe.

De kampeertenten van Tentocamp

De sportieve kampeertenten zijn minder ruim opgezet, maar bieden wel comfort. Er zijn 3 afsluitbare slaapruimtes, met voor de ouders echte bedden. Voor de kinderen zijn er comfortabele matrassen.

Er is een houten vlonder onder de tent doorlopend als terras. Dit voorkomt dat je met modderschoenen naar binnen moet.

Ondanks de minder ruime opzet voorziet de kampeertent toch in veel luxe. Er is een 3-pits gaskookplaat, een comfortabele tuinset en zelfs een kacheltje.

Extra aandacht voor kinderen

Blije kinderen op de camping

Zoals gezegd staan de tenten van Tentocamp uitsluitend op kindvriendelijke campings. Maar ook bij de inrichting van de tenten is extra rekening gehouden met kinderen.

Zo staan in de kinderslaapkamer van de Safaritenten echte bedden of stapelbedden. En zijn de slaapruimtes in de kampeertenten afsluitbaar.

Voor gezinnen met erg kleine kinderen is er een babypakket bestaande uit een kinderstoel, een camping-reisbedje en een babaybadje.  Zo kan je je baby bij de tent in bad doen.

Kortom, Tentocamp stelt alles in het werk om jullie en de kinderen een perfecte vakantie te laten beleven. En dat houdt niet op bij de tenten.


Keer terug van Tentocamp naar Familievakantie aanbieders
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!