Maak een rondreis door Denemarken met kinderen, van Legoland tot de witte krijtrotsen van Møn

Naar Denemarken worden verschillende rondreizen met kinderen aangeboden. En die zijn superleuk! Ontdek samen met het gezin het veelzijdige landschap van Denemarken.

Kinderen op het strand bij Mons Klint, eiland met geweldige witte krijtrotsen in Denemarken.

Rondreizen door Denemarken, één van de meest kindvriendelijke vakantielanden ter wereld,  is een lust voor het hele gezin. En ook nog eens goed te doen.

Ontdek de verschillende regio's van Denemarken, de vele pretparken en mooie stranden hier.

Hieronder heb ik de leukste rondreizen door Denemarken met kinderen voor je geselecteerd. 

Kindvriendelijke rondreizen door Denemarken

Kinderboekenreis - Tem de draak!

Wees een viking!

Deze 8, 11- of 12 daagse rondreis door Denemarken met kinderen is geïnspireerd door het verfilmde boek ‘Hoe tem je een draak’ van Cressida Cowell, over een Vikingjongetje dat zijn dapperheid moet bewijzen.

Tijdens deze rondreis beleven de kinderen volop avonturen in het land van de Vikingen. Ze duiken in de Oostzee en de Noordzee. Of spelen ze riddertje in de kastelen van Funen?

Jullie verblijven op drie vakantieparken in een huuraccommodatie. Op de parken of in de buurt ervan zijn vele kindvriendelijke faciliteiten zoals zwembaden en speel- en sportvelden. Inbegrepen zit een 1-daags entree kaartje voor LEGOLAND®

Van Elanden tot Vikingen - combinatie met Noorwegen

Op zoek naar een eland

De prachtige natuur van Noorwegen gecombineerd met het kindvriendelijke Denemarken zorgt voor een top-vakantie.

Deze rondreis door Denemarken met kinderen voert je van het Viking centrum bij Ribe naar het mooie safaripark Givkud Zoo tot het enorme waterpark bij Lalandia.

En eenmaal in Noorwegen staat je nog veel meer moois te wachten! Zoals een elandensafari, vissen op het meer,  cruise over de Sognefjord of een treinrit met het bekende Flamtreintje, er is genoeg te doen in het prachtige Noorwegen.

Bij Scandinavië specialist Buro Scanbrit hebben ze ook hele leuke rondreizen voor gezinnen.

Jesper - combinatie met Noorwegen

Stoere piraat in Legoland

Deze leuke 16-daagse rondreis door Denemarken met kinderen combineert Denemarken met het zuiden van Noorwegen. 

Van Kiel vaar je met de Color Line naar Noorwegen. In de provincie Telemark en in de bergen rondom Hemsedal kan je volop genieten van allerlei activiteiten in de vrije natuur, maar ook leuke uitstapjes maken.

Vervolgens door naar Voss, waar je de Hardanger- en Sognefjord gaat ontdekken.

Direct uit het fjordengebied reis je met de ferry van Fjord Line naar Denemarken. Je verblijft er in het Noorden aan de Limfjorde waar je op zoek kan naar de zeehonden op de stranden.  Laatste stop is aan de westkust van Denemarken in het oude stadje Ribe. Van hieruit ben je snel in LEGOLAND®, kaartjes voor het park zijn inbegrepen.

Kato - rondreis Scandinavië

Lekker spelen in het Wow park

Kato is een 17-daagse rondreis door 3 landen. De eerste stop is in Värmland, in één van de vele bossen van Zweden. Hier heb je volop tijd om te zwemmen, kanoën en vissen.

Dan gaat de reis door naar Noorwegen. In het groene Gudbrandsdal vind je imposante bergen en traditionele zomerboerderijen en de ruige hoogvlakte Hardangervidda biedt talloze wandelmogelijkheden en prachtige vergezichten.

Na een overnachting aan boord van de Stenaline kom je aan in Denemarken waar je in Ribe verblijft. Tijdens deze rondreis door Denemarken met kinderen verblijf je in vakantiewoningen op vakantieparken.

Bekijk ook alle andere rondreizen in Denemarken van Buro Scanbrit.

Nordic rondreis Familiepret Denemarken, 11 dagen

Tijdens de kindvriendelijke rondreis familiepret door Denemarken kom je ook langs het schitterende eiland Mon met haar witte krijtrotsen.

Bij Nordic bieden ze een gave familie rondreis met kinderen door Denemarken aan. Je rijdt hier van de Westkust naar de Oostkust dwars door Denemarken.

Onderweg kom je langs de mooiste landschappen zoals de spectaculaire krijtrotsen van het eiland Møn. 

De reis is speciaal voor gezinnen gemaakt en staat volledig in het teken van dromen en spelen, dus voor iedere stop is een geweldig activiteitenprogramma.

Je bezoekt met de kids onder andere het coole VikingeCenter in Ribe, een uitdagend bosklimpark, Legoland en de oudste stad van Scandinavië : Ribe.

De accommodaties waar je verblijft zijn comfortabel en kindvriendelijk zodat je ook echt even bij kunt komen na een drukke dag.

Zo verblijf je onder andere in een luxe appartement met eigen tuintje en lekker zwembad, een kindvriendelijk hotel en een charmante Bed & Breakfast.

8-daagse Idyllische rondreis door Denemarken

Tijdens deze kindvriendelijek rondreis door Denemarken rijdt je langs de ruige Westkust, maar ook door tal van vriendelijke dorpjes.

Deze rondreis voert je langs de Deense westkust, steden zoals Kopenhagen en dwars door de prachtige natuur. De reis is heel geschikt voor families met kinderen. 

Je overnacht op kindvriendelijke plekken en het strand is altijd dichtbij. Voor kinderen is er genoeg ruimte om lekker te rennen en te spelen.

Daarnaast is er gelegenheid om een uitstapje naar Legoland te maken en doe je sportieve dingen zoals kanoën bij Silkeborg.

In deze rondreis met kinderen door Denemarken krijg je een goed beeld van wat Denemarken te bieden heeft.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)