Ria Poulsen, Spanje-expert en auteur op Vakantie met Kinderen

Hola! Mijn naam is Ria Poulsen. En ik ben het gezicht achter de website Spanje voor jou. Voor Vakantie met Kinderen schrijf ik over kindervakanties in verschillende regio's van dit prachtige land.

Mijn passie voor Spanje

Ria Poulsen in natuurpark Hoces del Rio in Spanje

Mijn passie voor Spanje is ontstaan toen ik Mediterrane Studies in Nijmegen studeerde. Ik leerde Spaans, maakte een taalvakantie naar Salamanca en liep een half jaar stage in Granada.

Hier kreeg ik Spaanse vrienden, die me mee naar huis namen en mij hún stukje Spanje lieten zien. En zo werd ik tot over mijn oren verliefd op dit fascinerende land in Zuid-Europa. Vanaf toen had ik één grote droom: wonen in Spanje!

Twaalf jaar later kwam mijn droom in vervulling. En verhuisde ik met mijn Deense man en twee kinderen naar de regio Madrid in Spanje (nadat we eerst in Denemarken, Vietnam en Dubai hadden gewoond). In volle teugen genoten we van onze avonturen in Spanje. Waarbij we Middeleeuwse dorpjes ontdekten, prachtige natuurgebieden verkenden en nog veel meer.

Toen we in 2012 naar Nederland verhuisden, wisten we één ding zeker: dit land zou voor altijd in ons hart blijven. Al snel kochten we een appartement in het witte bergdorp Frigiliana in Andalusië, waar we een paar keer per jaar te vinden zijn. Evenals op andere plekken in Spanje. Om vrienden te bezoeken of nieuwe plekken te ontdekken.

Spanje voor jou

Ria Poulsen met haar gezin in Frigiliana

In eerste instantie wilde ik mijn passie voor Spanje delen met anderen door kleinschalige reizen naar Spanje te organiseren. Maar een reisorganisatie bleek helaas niet te combineren met mijn gezin. Dus vanaf eind 2013 richt ik me op online promotie van kleinschalige Spanje vakanties op de Nederlandse en Belgische markt.

In eerste instantie schreef ik blogs op Spainmadeforyou.nl (deze website is inmiddels uit de lucht). En heb ik veel blogs voor anderen geschreven. Onder andere voor Verkeersbureaus.info, Ambiance Travel en Het Andere Spanje (waar ik eveneens productmanager en marketeer ben geweest).

Ik voelde echter dat ik niet genoeg tijd voor mijn eigen website had. Dus eind 2015 gooide ik het roer om. Ik werk en schrijf nu niet meer voor anderen. En om beter aan te sluiten bij de Nederlandse en Belgische doelgroep, ben ik de website Spanje voor Jou begonnen.

Op Spanjevoorjou.com en de bijbehorende Facebook pagina kun je inspiratie opdoen voor vakanties naar het échte Spanje. Voor rondreizen door heel Spanje, maar ook voor bijvoorbeeld een wandel- of fietsvakantie.

Je kunt mijn website gebruiken om aan de hand van de bezienswaardigheden, activiteiten en sfeervolle accommodaties die ik aanbeveel je eigen unieke Spanje vakantie samen te stellen. Maar ook om georganiseerde reizen naar Spanje te vinden.

Mijn bijdragen aan Vakantie met Kinderen

Het moge duidelijk zijn: ik schrijf vooral over Spanje. En omdat ik ook regelmatig met onze dochters in Spanje kom, heb ik voor Vakantie met Kinderen over kindervakanties in de volgende Spaanse regio's geschreven:


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)