Gezinsvriendelijke accommodaties bij Portugal specialist Primavera Reizen

Portugal is een prachtige bestemming voor een gezinsvakantie. En waar kan je beter een accommodatie boeken dan bij de Portugal specialist: Primavera Reizen.

Is dat helemaal voor mij?

Primavera Reizen is zo'n 25 jaar geleden opgericht door Nederlanders die al jaren als reisleiders in Portugal hadden gewerkt. Hun liefde voor het land deed ze besluiten om zich volledig te richten op Portugal.

Zij hebben een groot aanbod van verschillende soorten accommodaties in heel Portugal, maar vooral de Algarve.

Daarbij bieden zij ook rondreizen, fly-drives en arrangementen voor verschillende doelgroepen, waaronder gezinnen, wandelaars, golfers, sporters en adults only.

Bijzonder aan Primavera Reizen is de persoonlijke service. Vooraf en ter plaatse kunnen ze je helpen met al je vragen om de perfecte vakantie in Portugal te beleven.

Ruime gezinsaccommodaties

Appartementen van Balaia Golf Village in Albufeira

In het enorme aanbod heeft Primavera Reizen een speciale selectie gemaakt van gezinsaccommodaties.

Deze appartementen en hotels zijn ruim opgezet. Veelal met een extra slaapkamer of balkon/terras zodat je kan relaxen als de kinderen naar bed zijn.

Ook hebben deze accommodaties een eigen zwembad of een zwemlocatie vlakbij. En alle faciliteiten die je voor de kinderen nodig hebt.

Rondreizen en andere mogelijkheden

De boulevard van Olhos d'Agua

Naast de accommodaties heeft Primavera Reizen ook rondreizen, fly-drives en andere arrangementen.

Tevens is er een diversiteit aan excursies te boeken. Wat dacht je van een boottocht, een jeepsafari, of een uitstapje naar een waterpretpark? Maar er zijn nog meer mogelijkheden die ter plaatse te boeken zijn.

De standaard rondreizen en andere arrangementen die op de website staan zijn niet specifiek gericht op gezinnen. Maar neem gerust een kijkje, en neem contact op met Primavera Reizen om eventueel een aangepaste rondreis samen te stellen.

Persoonlijke service

De reisleiding kom naar je toe!!

Hoewel bijna alles direct op de website van Primavera Reizen te boeken is, kun je ze ook via telefoon of e-mail bereiken voor persoonlijke advies. Je kan zelfs bij ze langskomen op Rotterdam The Hague Airport (luchthaven Den Haag/Rotterdam).

Je kan daarbij je persoonlijke wensen aangeven, waarna zij de beste accommodatie en/of extra's voor je uitzoeken.

Ook in Portugal bieden zij persoonlijke service met Nederlandse reisleiding. In de Algarve komen ze zelfs enkele keren per week bij alle accommodaties langs.

Voordelige kinderprijzen

De kids gaan voordelig mee naar Portugal

Voor veel van de accommodaties van Primavera Reizen zijn er aantrekkelijke kinderprijzen. Deze gelden wanneer je met minimaal 2 volwassenen reist.

Op de site van Primavera Reizen zie je de kinderkorting vanzelf wanneer je je kinderen bij het reisgezelschap invult.

Hoe te boeken

Start bij het overzicht van familievakanties in Portugal. Daarna kun je vervolgens aan de linkerkant je voorkeuren kiezen, zoals streek of plaats, type accommodatie enzovoorts.

In het overzicht dat je daarna krijgt kies je je favoriet. Vervolgens pas je het reisgezelschap aan, en zie je de tarieven voor volwassen en kinderen bij de verschillende verblijfsduur en periode.

Klik op één van de prijzen, en je ziet aan de rechterkant de totaalprijzen voor je gezelschap en een knop om dit te boeken.

Wil je toch iets anders? Kijk dan ook bij de andere thema's op de website van Primavera.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)