Kindvriendelijk Preston Palace, leuk voor jong en oud!

Heerlijk all-inclusive genieten? Dan ben je bij kindvriendelijk Preston Palace aan het goede adres. Volgens Tycho, mijn jongste zoontje, het leukste hotel waar hij ooit geweest is.

Het all-inclusive hotel Preston Palace heeft voor iedere leeftijd bijzonder leuke faciliteiten.

Wat is leuk voor kinderen in Preston Palace?

Zeker in het weekend is het een drukte van belang, met volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Het is dan even zoeken waar de kinderen terecht kunnen.

op de foto met Preston

Maar al snel vinden ze een leuke speelhal  waar ze zich heerlijk kunnen uitleven. Hier staan onder andere een berenhuisje, springkussen, glijbaan, klim en klautertoestellen en grote LEGO blokken.

Tijdens de vakantie zijn er speciale vakantiearrangementen. Voor de kinderen worden er dan leuke activiteiten georganiseerd zoals koekjes bakken,  een spannende speurtocht voor de kleintjes of kinderdisco. 

Preston of Alice de Beer wandelen regelmatig door het hotel. De kids kunnen met ze op de foto of gewoon even lekker met ze knuffelen.

Kermis, zwemmen of bioscoop... leuk voor iedereen

preston palace zwembad

Botsen in de botsauto's, zwieren en zwaaien in de Polyp, een gokje wagen bij de grijpertjes en ijsjes eten bij de vleet. Bij de indoor kermis zal het hele gezin zich prima vermaken.

Tijd voor een rust momentje, dan kan je naar de bioscoop waar 's middags kinderfilms draaien en 's avonds voorstellingen zijn voor volwassenen.

Maar ook een potje bowlen, biljarten of midgetgolfen is een optie.

Ga je liever zwemmen? Ook dat is mogelijk bij het all inclusive Preston Palace hotel. Van het zwembad waren de kinderen en ik het meeste onder de indruk.

Het lijkt hier wel of je in de jungle zwemt. Compleet met stoere stroomversnelling, sterrenhemel, een echte touwbrug, piranha's in een aquarium en regelmatig een tropische regenbui.

Als de kleintjes lekker spelen of naar bed gaan....

Kunnen de volwassenen zich vermaken in de koffiecorner waar de gebakjes voor je klaarstaan. Of neem plaats in de gezellige barstraat of op de diverse terrassen.

Dagelijks is er live muziek in het hotel. En met regelmaat treden er ook bekende artiesten op tijdens evenementen.

Genieten van lekker eten

Preston Palace buffet

In het hotel-restaurant is het elke ochtend genieten van de grote keuze aan broodjes, vers beleg, cereals, yoghurtjes, fruit en de diverse warme gerechten.

Voor het lunch en dinerbuffet kan je ook in dit restaurant terecht. Maar ook in het uitgaanscentrum staat dan heerlijk eten bij de verschillende soorten buffetten. Zo zijn er koeken en gebak, soep en salades en een klein buffet voor warme maaltijden.

In het weekend staan er extra buffetten in het uitgaanscentrum zoals saté van de grill, een wokbuffet en een visbuffet. Op de kermis vind je lekkernijen en ijs en in het zwemparadijs fruit en ijsjes.

Het is ook mogelijk om a la carte te eten in Bistro de Heerlijkheid en Kiprestaurant de Piri Piri. Wel betaal je dan een kleine toeslag.

All Inclusive, wat valt daar allemaal onder?

indoor kermis preston palace

All-inclusief genieten, dit is wat er allemaal bij inbegrepen zit:

  • de accommodatie, standaard is een tweepersoons kamer maar er zijn ook familiekamers tot 4 personen.
  • gebruik van draadloos internet.
  • eten: Ontbijt-, lunch- (vanaf 2 nachten) en dinerbuffet.
  • alle drankjes.
  • entertainment zoals live-muziek.
  • bowlen, midgetgolf, snooker en biljart.
  • toegang tot de indoor-kermis, de bioscoop en het zwemparadijs.
  • spelotheek, daar valt ook de indoor speelplaats onder voor kinderen t/m 7 jaar.

Preston Palace Kinderkorting

Bowlen bij Preston Palace

Bij Preston Palace krijgen kinderen korting.

Voor € 15,00 per nacht kunnen kinderen van 0 t/m 2 jaar in het hotel verblijven. Een kinderbedje kan op de kamer bijgeplaatst worden. En kinderstoelen zijn overal in het hotel aanwezig.

Kinderen van 3 t/m 10 jaar krijgen 50 procent korting als zij op de kamers van de ouders verblijven.


Preston Palace is perfect voor een heerlijk familieweekend! Heb je wel interesse in dit gezellige hotel? Je kan boeken via:


Keer terug van Preston Palace naar Vakantie met Kinderen

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)