Originele gezinsreizen in Azië met Original Asia

Als je een verre reis met kinderen overweegt, dan wil je dat die perfect is. Het moet een droomreis worden waar je nog jaren over napraat. Original Asia stelt die droomreis voor jullie samen.

Kinderen bij een tempel op Bali

De naam zegt het eigenlijk al: Original Asia staat voor originele reizen in Azië. De reizen moeten perfect zijn, en worden daarom op maat voor jullie samengesteld.

Original Asia organiseert reizen in verschillende thema's, zoals natuur, cultuur, luxe en avontuur. Maar er is ook een thema Gezinsreizen.

Voor ieder van de thema's zijn voorbeeldreizen samengesteld. Deze dienen vooral ter inspiratie. In de praktijk wordt hier vrijwel altijd vanaf geweken.

Onderdelen van deze voorbeeldreizen kunnen in jullie reis worden opgenomen, maar je kan zelf ook wensen en ideeën inbrengen om tot jullie originele reis te komen.

Voor originele kinderen

Leer Aziatisch koken!

Ieder kind is anders. Maar er zijn een aantal zaken waar de gezinsreizen standaard rekening mee houden.

Zo zijn ze gebaseerd op verblijf in familiekamers in sfeervolle, authentieke hotels en gasthuizen. Je krijgt daarbij een keuze tussen standaard of luxe accommodaties.

De reizen hebben een rustig tempo. Kinderen willen immers ook de tijd om in het zwembad of op het strand te spelen. Naar eigen inzicht kun je ook wat meer rust-dagen inplannen.

Door deze uitgangspunten zijn de voorbeeld gezinsreizen geschikt voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Maar met wat aanpassingen kunnen ook reizen worden samengesteld die voor jongere kinderen geschikt zijn.

Naar originele bestemmingen

In de rijstvelden van Vietnam

De reizen van Original Asia gaan naar de mooiste bestemmingen van Azië.Voor gezinnen zijn er voorbeeldreizen samengesteld naar Indonesië, Vietnam, en West-Maleisië.

Omdat aan gezinsreizen wat extra eisen worden gesteld (zoals familiekamers en een goede infrastructuur) zijn er voor de andere bestemmingen Cambodja en Sri Lanka nog geen voorbeeldreizen, maar op verzoek kan dat natuurlijk wel.

Op de verschillende bestemmingen worden uiteraard de lokale highlights bezocht. Maar er is ook oog voor originele plekjes, zoals het regenwoud van Belum in Maleisië, of Ky Son op het traditionele platteland van Vietnam

Met originele activiteiten

Spelen bij een waterval

Op die mooie bestemmingen worden er leuke activiteiten gedaan.

Natuurlijk bezoek je de algemene bezienswaardigheden (zoals bijvoorbeeld de Borobudur op Java, de Tanah Lot tempel op Bali en Halong Bay in Vietnam).

Maar er zijn volop activiteiten voor kinderen. Wat denk je van zwemmen met dolfijnen, fietsen, overnachten bij een lokale familie, enzovoorts.

In de beschrijving van de voorbeeldreizen zie je ook overal de "Original Tips": originele tips voor leuke activiteiten.

Kijk wat jouw originele droomreis wordt

Op de website van Original Asia staan de volgende voorbeelden van gezinsreizen:

De Ultieme Gezinsvakantie in Thailand. Deze brengt je langs alle hoogtepunten: Bangkok, Kanchanaburi, de Gouden driehoek in het Noorden en de eilanden in het Zuiden. Met de originele uitstapjes naar jullie keuze.

Familierondreis Zuid-Thailand. Deze komt langs Kanchanaburi, Hua Hin, Khao Sok National Park, en de mooie stranden van Koh Samui.

Gezinsreis Maleisië. Een mooie rondreis per huurauto langs Melakka, Kuala Lumpur, het oerwoud van de Taman Negara, en de Camaron Highlands. Je sluit af op de mooie stranden van Langkawi.

Family Adventure Vietnam. Een prachtige reis van Noord naar Zuid. Je overnacht onder andere in een prachtig traditioneel huis in de Red River Delta. Je maakt een fietstocht door Hoi An, en je sluit af op het tropisch eiland Phu Quoc.

Java en Bali met kinderen. Vanaf Jakarta reis je met de trein naar Bandung en Yogyakarta. Vervolgens via Oost-Java door naar Bali. Prachtige reis geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8. Je komt langs alle highlights, maar ook op verrassende plekjes zoals de oude haven Sunda Kelapa en de waterval van Tawangmangu.

Bali gezinsreis. Met jongere kinderen beperk je je liever tot het prachtige eiland Bali. Je ontdekt hier de mooiste plekjes, zoals Ubud, de rijstvelden bij Munduk en je gaat dolfijnen spotten bij Lovina. Ook verblijf je nog een paar dagen op de Gili eilanden bij Lombok.

Of wat dacht je van Sri Lanka en de Malediven? Waar je aan de zipline door de jungle van Ella roetsjt, gaat raften en slapen in een safarikamp. Je sluit de reis af op de tropische stranden van de Malediven. Original Asia heeft een gezinsreis en een reis voor tieners!

Kies de bestemming die jullie het meest aanspreekt. En vraag vervolgens met jullie wensen de perfecte maatwerk droomreis aan. Op klik op de button hieronder om naar de website te gaan.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)