op vakantie met mijn vriend

door marlene
(hengelo)

Hallo ik ben een meisje van 15 en van mijn moeder mag ik als ik 16 ben met mijn vriend alleen op vakantie. Mijn vriend is een paar jaar ouder en is volwassen. Mijn enige vraag is dan......

Wat is een leuke vakantie bestemming? Het is ook de eerste keer dat ik zonder mijn ouders op vakantie ga. En ik vind het heel belangrijk dat mijn vriend en ik iets hebben wat we allebij wel willen. We willen niet te ver weg. Bijvoorbeeld naar Duitsland of Belgie. Maar waar.....?

Reacties op op vakantie met mijn vriend

Klik hier om een reactie te geven

Nov 26, 2015

door: Sabine

Hoi Marlene,

Dat ligt er eigenlijk helemaal aan wat jullie willen doen op vakantie. Wil je naar het strand of juist in de bossen of een beetje actief vakantie vieren. Vind je het leuk om in een stad te zitten of er een uitstapje naartoe te maken? Of vinden jullie het juist leuk om naar een attractiepark te gaan? En ga je graag kamperen of juist liever in een huisje op bijvoorbeeld een vakantiepark of naar een hotel.

Een mooie omgeving met heel veel leuke uitstapjes is Luneburger heide in Duitsland. Natuur is een beetje vergelijkbaar met de Veluwe.

Voor een wat meer sportieve omgeving kan je aan Winterberg denken in Duitsland. Of de Ardennen in België

Dit zijn wat ideeën. Maar als je wat meer specifieke wensen doorgeeft, dan kan wat beter op zoek gaan naar de mogelijkheden.

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)