Le Grand Etang: 3-generatie vakantiewoning in de Dordogne

Lekker met opa en oma op vakantie? En met meerdere gezinnen? Dat kan bij deze prachtige 3-generatie vakantiewoning in de Franse Dordogne.

Zwembaden bij Le Grand Etang

Het Nederlandse stel Saskia en Joop verhuurden al geruime tijd studio's in Nederland, toen zij besloten naar Frankrijk te gaan. Daar vonden zij een grote bouwval die zij omtoverden tot dit vakantieparadijs.

Le Grand Etang is nu een prachtig Manoir, zeer gunstig gelegen in de Dordogne. Vlakbij het dorpje Saint Saud Lacouciere en een heel mooi recreatiemeer.

Vanwege de grootte van de vakantiewoning is deze zeer geschikt voor grote groepen met kinderen. Ideaal dus voor een vakantie met meerdere gezinnen. Of een 3-generatie vakantie, voor bijvoorbeeld een 40-jarige bruiloft.

Een Vakantiewoning voor maximaal 10 of 20 personen

Le Grand Etang

Le Grand Etang bestaat uit een groot gebouw in 2 gedeeltes. Er is ruimte voor in totaal 20 personen, waaronder maximaal 12 volwassenen. En eventueel nog tot 4 baby's.

Ieder gezin verblijft op zijn eigen etage. Met eigen douche en sanitair. Ieder gedeelte heeft ook zijn eigen keuken met kookplaat, koelkast, afwasmachine enzovoorts.

In de schoolvakanties en het hoogseizoen wordt alleen het hele gebouw verhuurd. In voor- en naseizoen kan je ook het halve gebouw huren, voor 10 personen. Het andere deel wordt dan niet verhuurd, zodat je volop privacy hebt.

Volop ruimte om te spelen

Trampoline in de grote tuin

Rondom de vakantiewoning ligt eigen grond ter grootte van 1 hectare. Hier is een mooie tuin in aangelegd met wandelpaden en verlichting.

Er is ook een overdekte lounge ruimte met tafels en BBQ's. En een bar met koelkast en vriesgedeelte.

Maar de buitenruimte is ook vooral voor de kinderen om te spelen. Er zijn trampolines, schommels, wip-kip, tafeltennis, voetbal, airhockey, enzovoorts.

En er zijn ook twee zwembaden, een bubbelbad en een sauna. Waterpret dus ook verzekerd.

Alles wat je wenst in de omgeving

Het recreatiemeer vlakbij de vakantiewoning

Le Grand Etang ligt op 1,2 kilometer van het dorp Saint Saud Lacouciere. Hier vind je de bakker, slager, supermarkt en alle andere voorzieningen die je je kan wensen.

Er zijn ook diverse restaurantjes, in diverse prijsklassen.

Op loopafstand van de vakantiewoning ligt een prachtig recreatiemeer. Hier kunnen de kinderen zwemmen, of zandkastelen bouwen op het strand. Er mag ook gevist worden.

Het huis ligt in de Perigord Vert, het Noordelijk deel van de Dordogne. Hier zijn in ook diverse uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld klimparken, dierentuinen en leuke dorpjes.

Saskia en Joop staan voor je klaar

De overdekte lounge-plek bij Le Grand Etang

In de vakantiewoning ben je van alle gemakken voorzien. Maar mocht je vragen hebben, dan zijn de eigenaren altijd in de buurt.

Saskia en Joop wonen in de woning die bij het gebouw is aangebouwd. Zij staan je bij als je vragen hebt, voor begeleiding bij doktersbezoek enzovoorts. Zij onderhouden ook de tuin, zwembaden, en verzorgen de eindschoonmaak.

Voor een kleine bijdrage kan je ook de was doen in een aparte wasruimte. Alleen maaltijden zijn er niet, maar daarvoor zijn genoeg restaurants in de omgeving.

Meer Informatie?

Alle velden met een sterretje zijn verplicht

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)