Landal komt naar je toe deze meivakantie met... Landal TV

Baal je er ook van, dat je vakantie niet doorgaat deze meivakantie? Met Landal TV haal je het vakantiegevoel in huis!

Dansen met Bollo op Landal TV

Voor veel gezinnen valt de meivakantie dit jaar in het water. Dat is heel erg jammer. Maar doordat we met zijn allen ook al weken thuis zitten, snakken we er naar om er op uit te gaan. Leuke dingen te beleven.  Om vakantie te vieren.

Maar hoe haal je dan dat fijne vakantiegevoel in huis? Daar heeft Landal wat op gevonden. Zij gaan in de meivakantie op Landal TV allemaal leuke activiteiten aanbieden waar de kinderen aan mee kunnen doen.

Hou jij van voorleesverhaaltjes en dansen met Bollo of ga je liever sporten of knutselen? Kijk dan vanaf maandag 27 april naar Landal TV!

Wat kan je verwachten van Landal TV

Landal TV knutsel opdracht

Vanaf maandag 27 april tot 10 mei worden er per doelgroep twee activiteiten aangeboden in de categorieën dansen met Bollo, sporten, life hacks, koken, voorlezen met Bollo en knutselen.

Per activiteit zie je korte video’s. Deze activiteiten zijn het meest geschikt voor twee leeftijdsgroepen. Voor kinderen van 3 - 6 jaar en van 6 - 9 jaar. Maar ze zijn zeker ook leuk om samen met oudere broertjes en zusjes of met de ouders te bekijken en te doen.

In totaal worden er zo'n 40 professioneel opgenomen video’s ontwikkeld.

Deze video's worden gedurende de midweek, van maandag tot vrijdag uitgezonden. Per dag zijn er vier uitzendingen om 9:30, 11:00, 14:00 en 16:00 uur. In het weekend volgt een samenvatting en/of herhaling.

Via een live-verbinding met Facebook en Youtube kan iedereen thuis meedoen.

Zomervakantie plannen? Landal biedt zekerheid  met Boek nu, beslis later

Landal koken op Landal TV

Met de meivakantie is het advies om thuis te blijven. De zomervakantie is pas over een paar maanden. We gaan er vanuit dat we rond die tijd dichtbij op vakantie kunnen.

Misschien nog wel met de nodige maatregelen, maar even in een andere omgeving zijn en van de natuur genieten, dat kan al snel! En dan ben je bij Landal aan het juiste adres!

Wil jij alvast zomerplannen maken? Met de flexibele boekingsvoorwaarden kun je met een gerust hart alvast boeken bij Landal. Want zij bieden:

  • Geen annuleringskosten
  • Gratis wijzigen
  • Later betalen
  • In termijnen betalen

Of bekijk onze aanraders voor een vakantie bij Landal met:

Nog meer plezier met de Bollo-app

Wist je dat Landal ook een Bollo-app heeft?

Op deze gratis app vind je leuke, leerzame kinderspelletjes voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Kinderen kunnen in de app zelf muziek maken, alleen of samen spelletjes spelen en er zijn voorlees-verhaaltjes.

In de Bollo-app zijn ook de afleveringen van de tv-serie ‘De avonturen van
Bollo’ te bekijken.

Je kunt de app downloaden in de App Store of in Google Play.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!