Landal Parken in Zuid-Holland, aan het strand en in het Groene Hart

Landal Parken in Zuid-Holland vind je bij het strand, maar ook in het mooie Groene Hart. Ideaal voor leuke uitstapjes in deze provincie.

De provincie Zuid-Holland kent meerdere gezichten.

Op de eerste plaats zijn er natuurlijk de stranden met leuke badplaatsen.

Aan de andere kant is er het weidelandschap van het Groene Hart. En dan zijn er natuurlijk nog de steden en leuke uitstapjes als Duinrell en Archeon.

De Landal parken in Zuid-Holland zijn al even divers. Kies je voor het Groene Hart, of voor de stranden? Maak hier je afweging, aan de hand van mijn beschrijvingen en beoordelingen.

Strand resort Ouddorp duin

Speelduin bij Landal Ouddorp

Op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee ligt Landal Ouddorp prachtig in de duinen.

Dit gebied voelt aan als Zeeland. Met het Grevelingenmeer en de Noordzee in de buurt is dit een heerlijke plek voor een strandvakantie.

Je verblijft in mooie villa's, zoals de speciale kindervilla. Het binnenzwembad en de binnenspeeltuin zijn niet zo groot, maar de ruimte buiten is des te groter!

De Reeuwijkse Plassen

Een bijzonder groen vakantiepark is Landal Reeuwijkse plassen! Want het is het eerste vakantiepark in Nederland dat zelf duurzame elektriciteit opwekt.

Landal De Reeuwijkse Plassen ligt direct aan de Reeuwijkse Plassen dichtbij Gouda, in het Groene Hart van Holland.Ideaal voor leuke uitstapjes.

In het waterrijke gebied kan je kanovaren, suppen, maar ook heerlijk vertoeven op het strandje naast het park. Maar er is ook een overdekt zwembad, indoor speelplaats en een natuur speeleiland.

Logeren doe je er in geschakelde of vrijstaande waterwoningen die direct aan het water liggen en een aanlegplaats hebben. Er zijn waterwoningen voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!