Landal Parken in Zuid-Holland, aan het strand en in het Groene Hart

Landal Parken in Zuid-Holland vind je bij het strand, maar ook in het mooie Groene Hart. Ideaal voor leuke uitstapjes in deze provincie.

De provincie Zuid-Holland kent meerdere gezichten.

Op de eerste plaats zijn er natuurlijk de stranden met leuke badplaatsen.

Aan de andere kant is er het weidelandschap van het Groene Hart. En dan zijn er natuurlijk nog de steden en leuke uitstapjes als Duinrell en Archeon.

De Landal parken in Zuid-Holland zijn al even divers. Kies je voor het Groene Hart, of voor de stranden? Maak hier je afweging, aan de hand van mijn beschrijvingen en beoordelingen.

Strand resort Ouddorp duin

Speelduin bij Landal Ouddorp

Op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee ligt Landal Ouddorp prachtig in de duinen.

Dit gebied voelt aan als Zeeland. Met het Grevelingenmeer en de Noordzee in de buurt is dit een heerlijke plek voor een strandvakantie.

Je verblijft in mooie villa's, zoals de speciale kindervilla. Het binnenzwembad en de binnenspeeltuin zijn niet zo groot, maar de ruimte buiten is des te groter!

De Reeuwijkse Plassen

Een bijzonder groen vakantiepark is Landal Reeuwijkse plassen! Want het is het eerste vakantiepark in Nederland dat zelf duurzame elektriciteit opwekt.

Landal De Reeuwijkse Plassen ligt direct aan de Reeuwijkse Plassen dichtbij Gouda, in het Groene Hart van Holland.Ideaal voor leuke uitstapjes.

In het waterrijke gebied kan je kanovaren, suppen, maar ook heerlijk vertoeven op het strandje naast het park. Maar er is ook een overdekt zwembad, indoor speelplaats en een natuur speeleiland.

Logeren doe je er in geschakelde of vrijstaande waterwoningen die direct aan het water liggen en een aanlegplaats hebben. Er zijn waterwoningen voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen.

Beach Villa's Hoek van Holland

Een unieke vakantie aan het strand. Dat kan je beleven in de prachtige Beach Villa's van Landal. De villa's liggen aan de monding van de Nieuwe Waterweg, waardoor je de hele dag grote containerschepen kan spotten.

Dit park is wel anders van opzet. Er is geen parkcentrum met restaurant of zwembad. Maar wel zijn er in de omgeving heel veel leuke strandtentjes waar je kan lunchen of dineren.

En de kinderen kunnen heerlijk spelen op het strand en kennis maken met diverse watersporten. Er zijn in de omgeving surfscholen waar je o.a. kan leren kitesurfen of blokarten.

De Beach Villa's zijn van alle gemakken voorzien. Er is een badkamer met toilet en douche, complete keuken met vaatwasser en magnetron, twee slaapkamers met 4 bedden en de mogelijkheid om twee mensen in de huiskamer te laten slapen op een bedbank. Kinderbedje kan je tegen betaling huren.

Dunimar

In het Noordelijkste stuk van Zuid-Holland ligt Landal Dunimar. Vlakbij de Zuid-Hollandse badplaats Noordwijk, maar ook in de buurt van het Noord-Hollandse Haarlem en Zandvoort.

Het park ligt in Noordwijkerhout, op 4,5 km van het strand. Het is hier prachtig wandelen in het mooie duin- en bosgebied.

Er zijn niet zoveel faciliteiten voor kinderen op het park. Maar er is wel een speeltuintje en airtrampoline.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!