Kindvriendelijke hotels in Spanje, van gezellige paradors tot all-inclusive resorts met waterpark

Spanje leent zich uitstekend voor een verblijf in een kindvriendelijk hotel. Kies je een gezellige parador, of een resort met waterpark?

De meeste gezinnen die naar Spanje op vakantie gaan, kiezen voor de heerlijke Spaanse kust. En daar bevinden zich vooral mooie grote resorts, vaak all-inclusive en met grote waterparken. Gaat jullie voorkeur daar ook naar uit? Dan heb ik de beste hotels uit die categorieën op deze pagina's verzameld:

Kindvriendelijke hotels aan de Costa's

Maak je liever eerst een keuze uit een bestemming? Of ben je ook geïnteresseerd in kleinschalige hotels? Dan heb ik ook de beste en leukste hotels per bestemming voor je verzameld.

Te beginnen met de populairste Costa's van Spanje. Kies je voor de woeste kust van de Costa Brava? Of de Costa Dorada, onder Barcelona en met het pretpark Port Aventura?

Kinderhotels op de Balearen

De Balearen heet de eilandengroep aan de Oost-kant van Spanje, voor de kust van Valencia. Hier kies je uit het grote en populaire Mallorca, het hippie-eiland Ibiza, of buggy-eiland Menorca, populair bij jonge gezinnen.

Kindvriendelijke hotels op de Canarische Eilanden

Lekkere temperaturen in zowel de zomer als de winter, die vind je op de Canarische eilanden.

Hier kies je uit de natuur met vulkaan El Teide op Tenerife, de zandduinen op Gran Canaria, de laagbouw van de hotels op Lanzarote, of de zandstranden van Fuerteventura.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)