Gehandicapte mama met 2 kinderen van 5 en 12

door Zisaja
(Dorp bij Amsterdam)

Graag wil ik met mijn 2 kinderen op vakantie. Het mag een vlieg vakantie zijn hoewel ik dat wel spannend vind. Ik loop steeds slechter door MS en moet een rolstoel aan gaan schaffen. Lang auto rijden is erg vermoeiend.

Er zijn plekken voor alleenstaande ouders om heen te gaan. Maar dat zijn altijd kampeer vakanties en/of aan het strand. Dat is allemaal niet geschikt als je (bijna) niet kan lopen. Ik zag dat Roompot in Limburg van die golfkarretjes bij elk huisje heeft. Dat zou ideaal zijn. Maar dat zijn weer allemaal van die plekken waar gezinnen heen gaan. Ik had dat al een keer bij een weekendje weg en vond dat niet prettig.

Een reismaatje zou dus ook leuk zijn. Maar in eerste instantie ben ik gewoon op zoek naar een vakantie voor een gehandicapte moeder met 2 kinderen. Als ik daar op google komt er van alles uit , maar niets dat op mijn situatie van toepassing is.

Wie heeft een goede tip voor mij?

Alvast heel hartelijk dank.

Reacties op Gehandicapte mama met 2 kinderen van 5 en 12

Klik hier om een reactie te geven

Dec 21, 2015
vakantie met gehandicapte ouder
door: Sabine

Hoi Sizaja,

Als je van een vakantie in Turkije houdt, dan kan je bij DTS Turkey kijken. Zij zijn gespecialiseert in reizen voor gehandicapten.

Wil je je liever aansluiten bij een éénoudervakantie, dan kun je het beste bij Estivant kijken. Zij hebben ook vakanties in appartementen of hotels. zoals deze naar Bitez, Tukije en Kos, Griekenland en Kreta, Griekenland

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)