Maximaal genieten op het FranceComfort park Domaine de Lanzac

Welkom op het FranceComfort park Domaine de Lanzac.  Het vakantiepark waar je tot rust gaat komen in een villa die van alle gemakken is voorzien. Waar je je geen zorgen hoeft te maken om de kinderen omdat zij vermaakt worden door het animatieteam. En als je zin hebt ga je de prachtige omgeving ontdekken. 

Wandelen langs de mooie vakantiehuizen van Domaine de Lanzac

FranceComfort Domaine de Lanzac ligt in de Dordogne, het op twee na grootste departement van het land dat is vernoemd naar de rivier. 

Je gaat er vakantie vieren in luxe villa’s die van alle gemakken zijn voorzien. Wil je lekker van de zon genieten terwijl de kinderen zich vermaken? Op Domaine de Lanzac wordt er in de zomervakantie van alles georganiseerd.

Terwijl jij met een verkoelend drankje aan het zwembad ligt kunnen de kinderen van alles doen. Via een speciale app ontworpen voor FranceComfort wordt je van begin tot eind op de hoogte gehouden van de activiteiten tijdens jouw bezoek. 

Francis en Vera zijn de beheerders van Domaine de Lanzac en hebben ons tijdens ons bezoek verteld wat er allemaal te doen is.

Zwemmen, spelen en sporten. Vakantie vieren is ook bewegen

Het zwembad met uitzicht

Op Domain de Lanzac is een zwembad voor alle gasten. Het heeft een kinderbad met een kleine glijbaan en een diep bad. Er is geen badmeester aanwezig, maar zelf toezicht houden is geen straf. Terwijl je op je ligbed ligt kan je genieten van het uitzicht op de uitgestrekte natuur. 

Bij het zwembad kan je bij de buitenbar ijsjes en drinken halen. ‘s Avonds wordt het sfeervol verlicht en kan je luisteren naar de live muziek. 

Er is een grote speeltuin op het park met verschillende speeltoestellen waar de kinderen kunnen spelen en vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken.

Ben je sportief? Bij de receptie kan je gratis rackets voor tennis of badminton halen en op de baan een wedstrijdje spelen.

Ruime villa's van alle gemakken voorzien

Sanne loopt langs de ruime villa's

Op het park staan ongeveer 40 villa’s die allemaal een eigen huisraad, vaatwasser, wasmachine, heerlijke bedden en een ruime badkamer hebben. De villa’s verschillen van grootte en sommige villa’s zijn geschakeld. Handig voor als je met een grote familie bent.

Hou je van wat meer privacy, dan zijn er ook villa’s te huur met een privé zwembad. Dan kan je lekker in je eigen tuin genieten van het zonnetje en tussendoor afkoelen.

Via de speciale app bestel je broodjes voor het ontbijt die je vervolgens kan ophalen bij de receptie. Is er iets niet in orde of heb je vragen over je accommodatie dan kan je ook de app gebruiken. Francis en Vera staan graag voor je klaar.

Kinderactiviteiten voor jong en oud

Potje tennissen

In de zomervakantie neemt Vera de leiding over de kinderen om de leukste activiteiten te ondernemen.

Zo is er één keer in de week pizza avond waarbij de kinderen zelf hun eigen pizza’s mogen maken. Op verschillende dagen in de week gaat ze knutselen. Ze vindt het heerlijk om de kids te zien lachen vertelt ze. Ze heeft ook hulp van een animatieteam en er is ‘s avonds vaak een kinderdisco. 

Na de kinderdisco is er live muziek en treden er verschillende zangers en bands op. Heb je kinderen die later naar bed mogen dan kan je lekker blijven zitten en genieten van een gezellig avondje.

Restaurant en luxe loungebar

Het gezellige restaurant van Domaine de Lanzac

Op Domaine de Lanzac heb je een restaurant met culinaire hoogstandjes. Maar ook de luxe loungebar "Studio 46" waar je een cocktail of een ander drankje kan drinken.

Het restaurant serveert buiten de culinaire hoogstandjes ook gerechten die wat toegangkelijker zijn. Vera vertelt dat ze zo hoopt dat alle gasten een keer komen eten. Vaak schrikken de culinaire namen toch gasten af dus je kan er vanaf de zomer van 2022 ook bijvoorbeeld een broodje hamburger op de kaart vinden. 

De loungebar is luxe en sfeervol ingericht. Aan de muur hangen echte instrumenten die gebruikt worden door verschillende artiesten als ze op dit park komen spelen.

Bezoek het dorp Souillac en de omgeving

Het dorp Souillac

Met de auto ben je in 10 minuten in het dichtstbijzijnde dorp Souillac. Wij hebben even een rondje gelopen en het dorp bekeken.

Souillac is een leuk dorp met verschillende winkels. Maar let op, deze zijn gesloten tussen 12.00-15.00. Dat was dus precies toen wij er waren. Dat is pech, alle winkels waren dicht. Maar gelukkig konden we wel iets lekkers nuttigen in een heel leuk Frans zaakje.

Wil je naar de supermarkt om wat boodschappen in te slaan voor je vakantie? Dan kan je in Souillac terecht in een supermarché of een Lidl.

In de omgeving is nog veel meer te beleven. Er zijn markten, je kan grotten bezoeken of ga je lieven kanoën of fietsen? Lees er meer over op de website van FranceComfort of als je aankomt bij de receptie. 

Voor een ontspannen vakantie zit je goed bij Domaine de Lanzac

Speeltoestel in de speeltuin van Domaine de Lanzac

Op Domaine de Lanzac geniet je van de bergen, de zon en een ruime accommodatie. Wij hebben genoten op dit park. Je wordt hartelijk ontvangen en Francis en Vera staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

In de zomervakantie is hier het meeste te doen voor de kinderen. Maar onze kinderen hebben zich in de meivakantie ook prima vermaakt. Ze hebben gespeeld in de speeltuin en lekker gezwommen. En ze hebben geprobeerd te tennissen ;-)

Omdat het park niet heel groot is en er alleen auto’s op het park mogen komen om uit en in te pakken is dit park erg geschikt voor kinderen. 

Benieuwd of er voor jou nog een villa beschikbaar is? 

Lekker genieten van het zonnetje aan het zwembad

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)