Echte vakantie aanbiedingen, niet bij de grote reisorganisaties

door Wouter
(Hoogvliet)

Hoi,

Wij zijn een een gezin met een puber dochter die gebonden is aan het hoogseizoen. Zoals bekend betaal je dan de hoofdprijs. Zeker als je de zogenaamde aanbiedingen bekijkt van de grote reisorganisaties. Het is natuurlijk wel te begrijpen dat daar de informatie makkelijker is te vinden, maar ik zou toch graag zien dat er wat uitgebreider en verder gezocht wordt om leuke en betaalbare aanbiedingen te vinden.
Het is al lastig genoeg om een vakantie te vinden op internet en dan zou een dergelijke site een aanvulling zijn, maar ik zie daarin nog steeds geen verbetering.

Misschien kijk ik er overheen, maar tot nu toe heb ik nog niet echt een spectaculair voordeel vakantie gezien. Sterker nog, ik zou graag zien dat deze "grote jongens" genegeerd worden en dat u juist aandacht geeft aan de kleine locale ondernemers.

Iedereen een fijne vakantie, behalve wij voor het zoveelste jaar.

gr wouter

Reacties op Echte vakantie aanbiedingen, niet bij de grote reisorganisaties

Klik hier om een reactie te geven

Jul 12, 2019
Spectaculaire voordeel vakantie in hoogseizoen bestaan niet.
door: Sabine

Hoi Wouter,

Ik begrijp je frustratie. Ook ik zoek bijna dagelijks tussen de last minutes naar leuke vakantieadresjes. Bij grote en kleine aanbieders. En schrik ook vaak van de prijzen.

Maar ook de kleintjes zijn vaak duur in het hoogseizoen. En als ze goedkoop zijn dan is dat omdat ze net gestart zijn of nog in opbouw. En als ze dan een paar goede reviews krijgen zijn ze volgend jaar gelijk een stuk duurder.

Maar op de website heb ik wel een paar tips voor een goedkopere vakantie. Daar staan ook wat aanbieders bij die wat goedkopere opties hebben. Bekijk ze hier

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)