Persoonlijke éénoudervakanties van Dynamic Holland

Bij een éénoudervakantie wil je graag dat alle zorg uit handen genomen wordt. Dynamic Holland biedt precies dat: volledig verzorgde pakketreizen, met bovendien een persoonlijke aanpak.

Groepsfoto in de bergen rond Königsleiten

Lekker op vakantie met een gezellige groep ouders en kinderen. Even geen zorgen, genoeg activiteiten maar ook de vrijheid om zelf te bepalen wat je gaat doen.

Dynamic Holland biedt leuke pakketreizen naar Königsleiten in de Oostenrijkse Alpen.

Het vervoer gaat per Royal Class bus. De reis wordt begeleid door een reisbegeleider die ook tijdens de busreis aanwezig is.

De accommodatie is op basis van halfpension en verschillende activiteiten zijn inbegrepen.

Helaas is deze reis niet meer boekbaar

Het kleine team van Dynamic Holland

Het team van Dynamic Holland

Dynamic Holland is zo'n 30 jaar geleden ontstaan. Toen begon eigenaar Jasper Dijkstra met het organiseren van reizen voor vrienden en familie.

Al snel raakten anderen ook geïnteresseerd in de sfeer en het geboden concept, en kreeg de organisatie een echt bestaansrecht.

Over de jaren is er dan ook weinig veranderd aan dat concept. Er wordt gewerkt met een klein team. Daardoor is het contact erg persoonlijk, wat door alle gasten enorm wordt gewaardeerd.

Een eigen Gasthof in Königsleiten

Gasthof Edelweisshaus van Dynamic Holland in Königsleiten

In het mooie Königsleiten heeft Dynamic Holland haar eigen Gasthof. Van hieruit worden alle activiteiten georganiseerd.

Het personeel in het Gasthof is Nederlands, en werkt er al jaren. Daardoor voel je je er al snel thuis. En de kinderen al helemaal.

Het Gasthof heeft alle ruimte voor de kinderen om zich te vermaken. Er is een grote tuin met een trampoline. Veel kan en mag en alles is bespreekbaar.

Leuke activiteiten voor kinderen

Canyoning!!

Er is heel veel te doen in en rond het Gasthof. En een aantal gezamenlijke activiteiten zijn inbegrepen.

Zo wordt begonnen met een kennismakingswandeling langs een Jodelroute, met leuke jodel activiteiten onderweg. Met de gondel naar boven en lopen langs een prachtige wandelroute naar beneden, geschikt voor iedereen.

Ook wordt een bezoek gebracht aan de Krimmler Watervallen en het bijbehorende waterpark. Dit zijn de grootste watervallen van Europa. De route is 4 kilometer lang waarbij je langs allemaal verschillende watervallen loopt met fascinerende uitzichten.

In het pretpark 'Wondere wereld van water' kunnen kinderen op het buitenterrein actief bezig zijn met water. De kinderen vermaken zich prima met alle waterwerken terwijl ouders een drankje drinken op het terras met uitzicht op de watervallen.

Optioneel kun je kiezen voor een stoere mountainbike ride, raften of canyoning. Of ga jij liever klimmen? Er is ontzettend veel keus.

Bekijk alle informatie over deze eenoudervakantie in Königsleiten op de site van Dynamic Holland.


Keer terug van Dynamic Holland naar Eénoudervakanties
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!