Duitsland zwembad beginnende puber beetje camping gevoel

door dien
(nederland)

Hallo, ik ben op zoek naar een glamping in liefst Duitsland (Belgie mag ook). Met een binnen en liefst ook buitenzwembad / recreatieplas. En dan ook nog met glijbanen en andere spannende dingen.

Jaja wat een eisen maar mijn kinderen zijn 10 en 13 jaar. Stappen niet of moeilijk op andere kinderen af maar redden zich samen prima. Vorig jaar op een camping gezeten waar enkel een klein ijskoud buitenzwembad was en een nog kleiner verwarmd binnen zwembadje. En ja, ik begrijp toch wel een beetje dat ze dan snel geen uitdaging meer hebben.

Dan zou ik ook nog graag een safaritent of stacaravan willen met allerliefst een eigen toilet (indien mogelijk) of rete schone en voor op privégerichte sanitaire ruimtes (vorig jaar een vervelend incident mee gemaakt). En dan toch wel een beetje een camping idee.

Dat mochten we nou heel leuke buren blijken te hebben, papa en mama ook nog gezellig een borrel kunnen drinken als de kids te bed liggen.

Daarbij lijkt het me ook nog gaaf als we in de omgeving leuke stadjes / dorpjes hebben, mooie natuur en bijzondere activiteiten die je in Nederland niet zo snel zou ondernemen. Écht, ik ben al 3 avonden aan het zoeken maar kan het niet vinden. Hopelijk krijg ik hier de gouden tip.

Reacties op Duitsland zwembad beginnende puber beetje camping gevoel

Klik hier om een reactie te geven

Jan 14, 2020
Luneburger Heide
door: Sabine

Een hele leuke omgeving vind ik Luneburger Heide. Prachtige bosrijke omgeving, gaaf stadje, veel leuke uitstapjes en je kan daar overnachten in een waterwoning of boomhuis bij CenterParcs en ook heel leuk is Sudsee Camp. Meer info over de regio en deze vakantieadresjes vind je hier

Bekijk ook even de glamping accommodaties in Duitsland.

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)