Disneyland Paris Nieuws

Nieuwe shows, bijzondere attracties en leuke aanbiedingen. Op het Disneyland Paris nieuws lees je alle nieuwtjes en vind je de beste aanbiedingen van dit moment.

Beste Disneyland Paris aanbieding van dit moment

Disneyland Paris aanbieding:

Ontvang tot 20% korting + gratis ontbijt en diner!

Deze aanbieding is geldig voor aankomsten t/m 20 maart 2018.

Lees de voorwaarden en bekijk deze en andere aanbiedingen!

Season of the Force, een bijzonder Star Wars avontuur

Echte Jedi’s willen dit avontuur niet missen, want Season of the Force voert je van 13 januari tot en met 25 maart 2018 naar een ver sterrenstelsel in Disneyland Paris. Het attractiepark zal in deze periode omgetoverd worden tot een wonderlijk Star Wars universum. Er wacht je een onvergetelijke reis.

Star Wars Disneyland Paris

Adembenemende shows

Voor de tower of terror, wat als decor dient voor deze show, vind “A Galactic Celebration” plaats. Een spectaculaire avondvoorstelling met projecties, speciale effecten, legendarische muziek en live star wars personages.
Overdag is de show “A Galaxy Far, Far Away” op La Place Des Stars. Een wervelend spektakel tussen de goede en de slechteriken.

Ook in de sprankelende avondshow Illuminatons ontdek je onvergetelijke scenes uit de Star Wars Saga.

Houd je koest als je door de parken loopt. Captain Phasma en haar Stormtroopers houden hun dagelijkse mars door het Walt Disney Studios Park en speuren voortdurend de straten af op zoek naar ondergedoken rebellen.

Padawans van 7 t/m 12 jaar kunnen trainen op de Jedi Training Academy. Hier onderzoek je of de force sterk genoeg is in je en of je het lichtzwaard aan kan. Maar pas op dat Darth Vader niet ineens opduikt.

Ook hebben diverse attracties een Star Wars update. Zo verovert Star Wars de attractie Space Mountain en word je gelanceerd naar Star Wars Hyperspace Mountain. In Discoveryland gaan rebellen van alle leeftijden aan boord van de Starspeeder 1000 voor een spannende 3D-ruimtereis.

Trap dus alvast die Hyperdrive in en vlieg in lichtsnelheid door het heelal naar Walt Disney Studios Park. Want de Force is sterk dit winterseizoen! Meer informatie vind je hier.

Nieuw in de zomer van 2016: Mickey and the Magician

In de zomer van 2016 komt er een nieuwe show naar Walt Disney Studios Park. Mickey and the Magician is een show die speciaal voor Disneyland Paris is ontworpen. In deze show is natuurlijk Mickey Mouse te zien, maar ook andere iconische Disney figuren.


Een voorproefje van het verhaal: Mickey heeft de taak gekregen om het atelier van een grote tovenaar op te ruimen, vervolgens neemt zijn droom om zelf een grote tovenaar te worden hem over. Hij gaat volledig op in zijn droom en zo ontstaat er een geheel nieuw avontuur! Het avontuur staat bol met magie, met in de hoofdrol Geest uit Aladdin, Assepoester en haar goede fee, de sterren van Belle en het Beest en zelfs Rafiki uit de Leeuwenkoning. Het is een niet te missen show, voor het hele gezin!

Vanaf 2 juli 2016 in Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris.


Keer terug van Disneyland Paris Nieuws naar vakantie Disneyland Parijs
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!