Casa Amigo, een plekje in Spanje voor kinderen met een beperking

Gezinnen met een kind die een beperking heeft, zijn hartelijk welkom voor een vakantie bij Casa Amigo in Spanje!

Zwembad van Casa Amigo

Heb je ook zin in een verzorgde vakantie in een familiare en huiselijke sfeer in de Spaanse zon, waar je kind met een beperking meer dan welkom is? Dan is Casa Amigo wellicht iets voor jullie gezin!

De deuren van de casa staan in het bijzonder open voor families met kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, speciale of grote gezinnen. Door de rustieke ligging is de casa zeer geschikt voor families met kinderen die weinig prikkels kunnen verdragen.

Waar ligt Casa Amigo?

Casa Amigo ligt in het authentieke dorpje Pedralba in de provincie Valencia. Temidden van vele sinaasappel- en olijfgaarden en biedt fantastische uitzichten op de omliggende bergen.

In de nabije omgeving zijn er vele leuke dorpjes. Het centrum van Valencia, het vliegveld en de prachtige zandstranden vind je op zo’n 30 kilometer afstand.

Over Casa Amigo

terras met uitzicht op de bergen

Casa Amigo is een typisch plattelandshuis, welke huiselijk en sfeervol is ingericht.

Het gastenverblijf bevindt zich op de eerste verdieping (helaas niet geschikt voor kinderen in een rolstoel) en beschikt over 4 slaapkamers, een keuken, een gezellige huiskamer, een complete badkamer en twee privé terrassen, waarvan één overdekt is.

Buiten het huis bevindt zich nog een 2e badkamer met 2 douches, een wastafel en een toilet.

Natuurlijk ben je vrij om gebruik te maken van het zwembad, 10x6 m, de diverse zitjes in de tuin, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de omgeving. Voor de allerkleinsten zijn er speeltoestellen aanwezig.

Wanneer je bij Casa Amigo verblijft, beschik je over het gehele gastenverblijf en zijn er geen andere gasten aanwezig. Je kunt gebruik maken van de bbq en er zijn fietsen te huur.

Wanneer je bij Casa Amigo verblijft, beschik je over het gehele gastenverblijf en zijn er geen andere gasten aanwezig.

Marina en Miriam, de eigenaren van Casa Amigo

Over de eigenaren

De eigenaressen, Marina en Miriam, en hun zoontje Stijn, heten jullie van harte welkom in hun mooie vakantiehuis.

Casa Amigo is een plek waar je als gezin je thuis zult voelen en waar je jezelf kunt zijn. Maar bovenal een plek waar je kan genieten van een fijne en zorgeloze vakantie!

Kijk voor meer informatie op de site van Casa Amigo.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)