Casa Amigo, een plekje in Spanje voor kinderen met een beperking

Gezinnen met een kind die een beperking heeft, zijn hartelijk welkom voor een vakantie bij Casa Amigo in Spanje!

Casa Amigo in Spanje

Heb je ook zin in een verzorgde vakantie in een familiare en huiselijke sfeer in de Spaanse zon, waar je kind met een beperking meer dan welkom is? Dan is Casa Amigo wellicht iets voor jullie gezin!

De deuren van de casa staan in het bijzonder open voor mantelzorgers. Mantelzorgers samen met diegene voor wie gezorgd wordt, mensen of kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, speciale of grote gezinnen.

Waar ligt Casa Amigo?

Gasten bij Casa Amigo

Casa Amigo ligt in het authentieke dorpje Pedralba in de provincie Valencia. Temidden van vele sinaasappel- en olijfgaarden en biedt fantastische uitzichten op de omliggende bergen.

In de nabije omgeving zijn er vele leuke dorpjes. Het centrum van Valencia, het vliegveld en de prachtige zandstranden vind je op zo’n 30 kilometer afstand.

Over Casa Amigo

Slaapkamer bij Casa Amigo

Casa Amigo is een typisch plattelandshuis, welke huiselijk en sfeervol is ingericht.

Het gastenverblijf bevindt zich op de eerste verdieping (helaas niet geschikt voor kinderen in een rolstoel) en beschikt over 5 slaapkamers, een keuken, een gezellige huiskamer, een complete badkamer en twee privé terrassen, waarvan één overdekt is.

Natuurlijk ben je vrij om gebruik te maken van het zwembad, 10x6 m, de diverse zitjes in de tuin, 4.000 m2, en de parkeergelegenheid voor de auto's.

Boomhut bij Casa Amigo

Wanneer je bij Casa Amigo verblijft, beschik je over het gehele gastenverblijf en zijn er geen andere gasten aanwezig.

Zoek je gezelschap, dan nodigen wij je van harte uit om met ons gezamenlijk een borreltje te drinken.

Over de eigenaren

De eigenaren van Casa Amigo

Silvio en Smira, vormen een gezinnetje samen zoontje Joey.

Een aantal jaren geleden, toen hun (schoon) vader ziek was, wilden ze graag met hem op vakantie. Helaas waren er toen weinig mogelijkheden. Zo kwamen ze op het idee om een warm en huiselijk vakantieverblijf op te richten in Spanje.

Casa Amigo is een plek waar je gezin zich thuis zult voelen en waar je jezelf kan zijn. Maar bovenal een plek waar je kan genieten van een fijne en zorgeloze vakantie!

Kijk voor meer informatie op de site van Casa Amigo.


Keer terug van Casa Amigo naar Vakantie Gehandicapte Kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!