Lasergamen, midgetgolf en meer fun bij Taurus World of Adventure

In Velden, Noord-Limburg ligt Taurus World of Adventure. Dit is dè plek voor gezinnen voor een gezellige avond lasergamen, midgetgolf of ander avontuurlijk vermaak.

Avonturen midgetgolf bij Taurus

Wij bezoeken Taurus voor een spelletje lasergamen en adventure golf.

Maar ook om te dineren tijdens ons weekendje weg in Noord Limburg.

We hebben er al veel voorpret van.

We proberen ons in de auto voor te stellen hoe het lasergame parcours eruit ziet. En vragen ons af of we tegen elkaar of tegen andere mensen moeten gamen.

Ontvangst en uitleg over het Lasergamen

Na het melden bij de receptie worden we hartelijk ontvangen. We bergen we onze jassen op in een kluisje en lopen naar het lasergamen.

Goed luistern bij de uitleg voor het lasergamen

Er zijn veel Duitse gasten en de man die uitleg geeft spreekt alleen Duits. We vinden het een beetje vreemd dat de man geen Nederlands spreekt.

Gelukkig komt er al snel een meisje aan die ons verder naar boven begeleidt en ons de Nederlandse uitleg geeft. Wel zo fijn, want dan kunnen de jongens het direct volgen.

In een hal krijgen we een filmpje te zien hoe het allemaal werkt en dan lopen we door om het lasergame jack aan te trekken waar het game pistool aan vast zit.

We spelen met zijn drieën in hetzelfde groepje tegen andere gasten van Taurus. Elk groepje heeft zijn eigen kleur. En elke gast gebruikt de naam die bij het jasje hoort. Die naam moet je onthouden zodat je achteraf je score kan bekijken.

Sluipend door het lasergame parcours op zoek naar tegenstanders

Klaar voor de game!

Dan stappen we in de wereld van het lasergamen. We betreden een donker speelveld met blacklights, daar gaat het spel beginnen. Snel zoeken we dekking achter wat platen. Maar er zitten ook gaten in die platen. En al snel word ik voor de eerste keer geraakt.

Voel je niks van, maar ik kan zelf voor een seconde of 5 niet schieten en ook niet geraakt worden door anderen. Dit is dus het moment om een andere plek te zoeken en weg te lopen van je tegenstander.

Ik zie Max en Zeb helemaal opgaan in het spel. Ze sluipen door het speelveld op zoek naar tegenstanders en hebben de grootste schik als ze iemand geraakt hebben.

Maar de andere gasten hebben dit spel overduidelijk vaker gedaan en zijn er al een stuk beter in dan wij. We zijn dan ook vaak het mikpunt, maar dat mag de pret niet drukken.

We komen steeds beter in het spel en zien dat wij nu ook steeds vaker de andere te slim af zijn. Na een minuut of 20 is het spel voorbij. Helaas we zijn laatste geworden. Maar dat maakt ons niets uit. We hebben een hoop lol gehad!

Smikkelen in het restaurant van Taurus

Het eten bij Taurus smaakt prima!

Na ons spelletje lasergamen gaan we dineren in het restaurant van Taurus. In het restaurant kan je je even helemaal onttrekken aan de drukte van het party gedeelte.

Het restaurant is zeer sfeervol ingericht en op de kaart vind je Spaanse en Argentijnse specialiteiten. We kiezen voor nacho chips als voorgerecht met lekkere currydip en een broodje met kruidenboter.

Dan zetten we onze tanden in een botermalse steak en halen we wat verse salade bij de saladebar. Natuurlijk ontbreken de verse roerbakgroentes en frietjes niet.

We smullen van de overheerlijke maaltijd en de gezellige bediening.

Oog in oog met een dinosaurus tijdens het Adventure Golf

Bij het midgetgolf kom je onder andere deze dinosaurus tegen

Na het eten gaan we een potje adventure golf spelen. Dit is overdekt midgetgolfen op een hele bijzonder aangeklede baan. Het is dan ook een belevenis op zich.

Van tevoren hadden we al gelezen dat er ook een dinosaurushoofd in het parcours hangt. Dat vonden de jongens wel een beetje spannend.

Maar als we starten zien we daar nog niets van. We spelen de eerste holes in de grotten van Taurus en hebben lol in het spel.

Als we een verdieping naar beneden gaan komen er wat meer schrikmomentjes voor. Op sommige banen rolt de bal langs een sensor waardoor er een luchtontsnapping plaatsvind. Dat is schrikken geblazen als je het voor de eerste keer meemaakt. Maar ook wel heel lollig.

En dan komen we in de buurt van de dinosaurus. Een paar banen voordat je er bent hoor je het gegrom al. Maar het viel Zeb en Max heel erg mee. Ze zijn er niet van geschrokken, ze vonden het juist een cool beest. En dus wilden ze er wel uitgebreid mee op de foto.

We spelen het spel met veel plezier uit en komen op het laatst nog langs koikarpers en een waterval. Het is echt een aanrader om een spelletje adventure golf te gaan spelen bij Taurus. Maakt midgetgolfen net even wat spannender en leuker.

Cosmic Bowlen en gamen

Even kijken bij het bowlen bij Taurus

Bij Taurus kan je ook nog Cosmic Bowlen. Deze manier van bowlen is net even leuker dan normaal bowlen. De hal heeft gedempt licht en de blacklights geven het geheel een mooie uitstraling.

De discomuziek zorgt ervoor dat het een gezellige boel is. Al vond ik de muziek wel erg hard staan… Voor kinderen zijn er lichtgevende hekjes zodat ze altijd raak gooien.

In de gamehal kunnen de kinderen zich prima vermaken met spellen voor elke leeftijd terwijl de ouders een drankje drinken in de bar. Daar kan je ook kleine gerechten en snacks nuttigen voor als je niet uitgebreid uit eten wil.

Je kan bij Taurus World of Adventure ook terecht voor een kinderpartijtje. Het is er heel leuk voor tieners!

Wij bezochten Noord Limburg op uitnodiging van Liefde voor Limburg.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)