De Baby Paklijst:
wat neem je mee (en wat niet)?

Als jonge ouder raak je al snel in de stress als je op vakantie gaat. Wat moet je meenemen? Vergeet je niet iets? Niet met onze baby paklijst!

Baby in de koffer

Een goede baby paklijst is een essentieel onderdeel voor het doen slagen van je vakantie met de baby.

Hoe hou je immers je kind tevreden als je daarvoor het middel dat je thuis gebruikt mist?

Je staat aan de vooravond van je eerste vakantie als gezin. Het heeft je de nodige moeite gekost, maar mede met de hulp van deze website heb je een leuke bestemming en reis gevonden.

Maar wat nu? Had je zelf altijd al moeite om te beslissen wat er mee moet, dat geldt met die extra baby nu dubbel.

Uit ervaring weet ik dat je heel veel wilt meenemen voor de kleine. Je moet er niet aan denken dat je iets vergeten bent, waardoor je baby niet meer stil te krijgen is, en je vakantie daardoor verpest wordt.

Ontvang de gratis baby paklijst

Tycho als baby in Denemarken

Gebaseerd op onze ervaring en die van anderen, heb ik de ultieme Baby paklijst samengesteld.

Met deze inpaklijst vergeet je geen belangrijke zaken als je met de baby op pad gaat.

In een handig checklist formaat kun je de inpaklijst uitprinten en afvinken terwijl je aan het inpakken bent. Reuze handig!!

Je krijgt de Baby Paklijst door je aan te melden op de gratis nieuwsbrief Vakantie Krabbels. En dat is bepaald geen straf!!

Terwijl je baby opgroeit houdt de nieuwsbrief je op de hoogte van leuke bestemmingen voor vakanties met kinderen. Je ontvangt onder andere:

  • Het nieuwe reisaanbod
  • reisverhalen van andere gezinnen
  • tips voor uitjes, restaurants etcetera

En natuurlijk: de Ultieme Baby Paklijst.

Meld je aan, en ontvang de Baby Paklijst

Schrijf je nu in!

Een paar essentiële tips

Hier hebben we alvast een paar essentiële dingen verzameld, om je een eind op weg te helpen. Details voor ieder onderwerp vindt je in onze Baby Paklijst.

Kleding voor warm en koeler weer

Kleed je baby goed aan in de sneeuw

Verschillende 'laagjes' zijn handig, zo kun je bij elk type weer je kind voldoende kleden. Neem genoeg rompertjes en T-shirtjes mee. Die kun je overal voor gebruiken: op het strand, in het zwembad, als extra laagjes om de baby dik aan te kleden voor in de sneeuw enzovoorts.

Verzorging

Thuis heb je vele verzorgingsmiddelen bij de hand, maar het is erg onhandig om die allemaal mee te nemen.

Bedenk dat op iedere bestemming ook andere baby's zijn. De meeste verzorgingsproducten zijn overal dus wel verkrijgbaar.

Neem echter wel mee wat je onderweg, en de eerste dagen ter plekke nodig hebt. Dat bespaart je de stress van het meteen op pad moeten gaan als je aankomt.

Bescherming tegen de zon

Speciale aandacht verdient bescherming tegen de zon. Goede UV-werende kleding en petjes (zie de balk aan de rechterkant), maar natuurlijk ook zonnebrandcrème.

Er zijn vele soorten zonnebrandcrème, maar welke is de beste? Ik vond een hele goede bij Green Jump, de webshop voor verantwoorde producten voor je kinderen. Ik vind het zo belangrijk dat ik hem hier speciaal noem. Klik op onderstaande banner. Er staat een hele goede uitleg bij, lees die ook vooral.

Groot materieel

Baby in de rugdrager is handig voor wandelingen in de bergen

Hier zul je wat keuzes moeten maken. Een kleine buggy is makkelijker mee te nemen. Maar is die wel handig op ieder terrein?

Een verhoogde flexibiliteit krijg je door een Buik of Rugdrager mee te nemen. Je kleintje zit comfortabel terwijl jij die mooie wandeling kunt maken, ideaal!

Maar bij een lekkere zonvakantie zal dat niet nodig zijn, denk dan echter wel aan een parasol of strandtentje voor de kleine.

Een goede reisapotheek voor de baby

Wat heb je nodig om je kleintje gezond te houden? Een kleine reisapotheek is zeker aan te raden.Wat daar in moet zitten zie je op de inpaklijst.

Ook niet vergeten

Neem wat vertrouwde spulletjes mee, zoals een knuffel, een lapje of speelgoed waar het kind vaak mee speelt. Het is handig speelgoed mee te nemen dat niet gauw zoek raakt of stuk gaat.

Als je kind ziek is of zich verveelt kan wat vertrouwd speelgoed, dat je achter de hand hebt gehouden, een welkome afleiding of troost zijn.

Meld je aan voor de complete checklist

De complete lijst, met de belangrijke items voor bovenstaande onderdelen en meer, krijg je gratis door je aan te melden op onze nieuwsbrief Vakantie Krabbels.

Vul je gegevens hieronder in (geen zorgen, ze zijn veilig, ik heb ook een hekel aan Spam), en hou je mailbox in de gaten.

Schrijf je nu in!


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)