Adverteren op Vakantie met Kinderen

Uw kindvriendelijke aanbod onder de aandacht van uw doelgroep

Heeft u een fantastisch vakantie aanbod voor gezinnen met kinderen, maar is dat niet bekend bij het grote publiek? Dan biedt vakantie-met-kinderen.com de mogelijkheid om dat in één keer te veranderen.

Vakantie-met-kinderen.com is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste websites op het gebied van alles wat met, inderdaad, vakanties met kinderen te maken heeft.

En we bieden de unieke mogelijkheid voor goedkoop, gericht, en effectief adverteren

Ook voor kleine organisaties bieden we goede mogelijkheden. Wanneer ik echt gecharmeerd ben van uw aanbod (ja, dat is en blijft een eerste voorwaarde), dan ben ik gaarne bereid om op commissie-basis samen te werken.

Op die manier heeft u geen hoge kosten wanneer het u niets oplevert.

Bereik uw doelgroep, op het juiste moment, in de juiste stemming

Er zijn vele manieren om uw reizen, hotels, campings, of producten buiten het Internet te promoten. De meest gebruikte manier is nog altijd een advertentie in bladen of kranten. Maar een krant die vandaag gelezen wordt, ligt morgen bij het oud papier.

Bovendien komt een advertentie op papier onder de aandacht wanneer een lezer daar niet direct op zit te wachten. Hij leest het nieuws, of een interessant artikel. Hij is niet bezig met het plannen van een vakantie.

Door te adverteren op vakantie-met-kinderen.com komt uw aanbod onder de aandacht precies op het moment dat een bezoeker in vakantie-stemming is. Of men nu informatie zoekt over bestemmingen, accommodaties, rondreizen, lokale informatie, of aan het nagenieten is van vakantiefoto's, iemand komt in de vakantie-stemming wanneer hij de website bezoekt.

En of men nu direct behoefte heeft aan uw product, of misschien pas veel later, uw kindvriendelijke aanbod zal hem zeker aanspreken.

De website Vakantie-met-kinderen.com

  • heeft het vermogen om een zeer gerichte doelgroep te bereiken;
  • doet dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar;
  • deelt haar passie voor vakanties met kinderen met haar bezoekers;
  • heeft het vertrouwen van haar bezoekers, dat wat aanbevolen wordt, goed is;
  • zorgt voor aanhoudende, herhaaldelijke, positieve exposure.

Dit alles zorgt voor de resultaten waar uw marketing budget naar op zoek is.

Waarom adverteren op vakantie-met-kinderen.com?

Bijna iedereen onderzoekt zijn vakantie op het Internet

Moderne ouders vertoeven vaak op het Internet. Zij zoeken naar de verschillende mogelijkheden voor hun vakantie, nu zij ook met hun kinderen rekening dienen te houden.

Vakantie-met-kinderen.com trekt veel nieuwe ouders, die de komende jaren nog vele vakanties met hun nieuwe kroost zullen doorbrengen. Daarnaast trekt de website veel bezoekers die naar specifieke bestemmingen op zoek zijn.

Deze combinatie betekent een publiek dat nog jarenlang tot uw klantenkring kan behoren.

Het bereik van vakantie-met-kinderen.com

Omdat deze website hoog in de top 10 staat voor vrijwel alle zoektermen met vakantie en kinderen, baby of peuter erin, bereikt de site bijna iedereen die op zoek is naar mogelijkheden voor een gezinsvakantie.

Daarnaast scoren we ook heel hoog voor zoektermen van bestemmingen in combinatie met kinderen.

Dit levert een bezoekersaantal op dat nog altijd sterk stijgende is.

Om de huidige status te zien kunt u de onafhankelijke verkeersmetende website Alexa raadplegen. Klik hier voor de actuele ranking van vakantie-met-kinderen.com, volgens Alexa.

Het unieke van vakantie-met-kinderen.com: een website gebouwd met passie

Deze website is gestart in 2008, als een particulier initiatief van mij, Sabine Kuipers-van der Meer.De website is opgezet als een bron van informatie, voor ouders die zoeken naar de beste mogelijkheden voor een vakantie met hun kinderen.

De website weerspiegelt mijn passie voor reizen en kinderen. Ik beveel dan ook alleen die reizen aan, waar ik zelf in geloof.

De bezoekers van de website herkennen die passie, en prijzen de informatie die ik geef. Veel bezoekers reageren enthousiast op de ideeën die zij hier opdoen, en over de uitgebreide mogelijkheden in binnen- en buitenland die er voor de kinderen blijken te zijn.

Dit is geen commerciële website die vooral bedoeld is om geld te verdienen. Ik biedt slechts een beperkte mogelijkheid voor site sponsoring. Ik sta alleen open voor een samenwerking met kwaliteitsaanbieders, op een exclusiviteitsbasis per categorie.

Waarom deze beperking? Het antwoord is eenvoudig:

Vakantie-met-kinderen.com dient te blijven wat het is: een bron van informatie, waar gezinnen op vertrouwen wanneer ze op zoek zijn naar de beste vakantiemogelijkheden.

Sponsoring mogelijkheden en tarieven

Er is een beperkt aantal sponsoringen beschikbaar, op een exclusieve basis per categorie (zoals vakantieparken in Nederland, avontuurlijke reizen, hotelketens in een bepaald land, enzovoorts). Het product moet daarbij van goede kwaliteit zijn. Vakantie-met-kinderen.com wenst niet samen te werken met een bedrijf dat zich niet volledig inzet voor een goede ervaring tijdens een vakantie van onze bezoekers.

Tarieven voor de sponsoring hangen af van:

  • het aantal bezoekers (op de hele site of het relevante deel ervan)
  • waarde voor de sponsor
  • grootte en plaats van de advertentie

Neem contact op om een samenwerking te bespreken. Samen kunnen we een programma uitwerken dat:

  • uw bedrijf op de kaart zet met zo'n miljoen pageviews per jaar (en nog sterk groeiende).
  • Uw producten direct presenteert aan uw gerichte doelgroep

Meer Informatie?

Alle velden met een sterretje zijn verplicht
 


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)