Waar zijn peuters?

door Claire
(Nuenen)

Hoi! Wij zijn sinds anderhalve week vertrokken voor een rondreis door Europa met ons zoontje van 2,5. De planning is grofweg; België, Frankrijk, Spanje, Portugal en dan via Spanje weer terug. Tot nu toe zijn we helaas onderweg nog geen andere reizende gezinnen tegen gekomen. Heeft iemand tips (qua gebied) waar we de reizende gezinnen met jonge kinderen kunnen vinden?

Reacties op Waar zijn peuters?

Klik hier om een reactie te geven

Oct 25, 2021
Met peuter op vakantie in november
door: Sabine

Hoi Claire,

Je bent op reis in een lastige periode. Mijn ervaring is dat gezinnen met peuters nog wel volop in september op vakantie gaan, maar daarna is het minimaal.

Waar je wel op zeker gezinnen vindt is bijvoorbeeld bij de Center Parcs vakantieparken in Frankrijk. Of bij park Molenheide in België.

En ik heb een aantal hele leuke vakantie adresjes voor gezinnen bij Nederlanders in o.a. Portugal en Frankrijk op de site staan. Je kan met hun contact opnemen om te vragen of er ook andere gezinnen zijn.

Oct 25, 2021
peuters op vakantie
door: Anoniem

Qua gebied kun je het beste richting de Spaanse Costa's of de Algarve in Portugal gaan.

In België is het de eerste week van november herfstvakantie. Dan heb je meer kans om kinderen tegen te komen. Ardennen en Belgische kust.

Frankrijk heeft de laatste week van oktober en de eerste week van november herfstvakantie. Ook daar zul je in deze periode meer gezinnen tegen komen. Meeste kans richting het zuiden...

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)