Voordelige familievakantie voor kinderen met longproblemen

door Hotel Rabka
(Poland)


In het mooie Polen aan de uiteinden van het Tatragebergte, tussen Krakau en Zakopane ligt het dorp Rabka, waar een zeldzaam microklimaat heerst wat erg gunstig is voor mensen met longproblemen.

Momenteel zijn wij hard aan het werk een prachtig hotel te renoveren voor families met kinderen die kampen met longproblemen. In ons hotel kan de hele familie genieten van een ontspannen en voordelige vakantie in een prachtige omgeving. Kinderen met longproblemen knappen hier zienderogen op dankzij het microklimaat.

In het dorp Rabka zijn vele voorzieningen, waaronder het attractiepark Rabkoland, winkels & supermarkten, vele wandelroutes door het bos en de bergen. Het befaamde wintersportdorp Zakopane is op 50 km afstand en de prachtige stad Krakau op 60 km. Op 30 km afstand vind je een drietal termaalbaden voor ultieme ontspanning.

In de tuin van het hotel is een speeltuin en een zwembad aanwezig. Ontbijt zal iedere ochtend geserveerd worden en ook is het mogelijk Nederlandse producten (zoals de kroket en de frikadel) te eten. Deze komen wekelijks vers uit Nederland binnen. Zo voelt een ieder zich optimaal thuis!

Momenteel werken we aan de volgende zaken:
- inrichting en renovatie van het hotel volgens de normen van het European Allergy Research Foundation
- het leggen van contacten in het door de Eurpese Unie gecertificeerde kinderziekenhuis in Rabka met de beste longspecialisten, mocht er onverhoopt een arts nodig zijn
- Uitzoeken van vergoedingen voor vakantiegangers die zorg nodig hebben
- Opzetten van een promotiecampagne in Nederland

Families kunnen overnachten bij ons vanaf 100 zloty per nacht
(euro 25,--) voor 2 volwassenen en 1 kind.

Er kunnen excursies geregeld worden naar o.a. Auschwitz, Krakau, Zakopane etcetera.

Een enorm voordeel is dat het hotel gerund wordt door Nederlandse mensen en de communicatie dus makkelijk zal verlopen.

Je kan met de auto vanuit Nederland naar Rabka rijden of vliegen naar Krakau waar wij een taxi kunnen regelen om jullie naar het hotel te brengen.

Wij hopen het hotel zo spoedig mogelijk te openen. Wilt je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van de vorderingen? Stuur dan een email naar: hotelrabka@gmail.com

Hartelijke groet,

Adam & Nicolle

Klik hier om te reageren

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)