Voorbereiding reis naar Amerika met 2 jonge kids

door Annemiek
(Zwolle )

Hallo,

In het voorjaar van 2016 (april/mei) willen we graag met onze twee kids (meisje van 4 en jongetje van 1 jaar) een reis maken door Amerika. De keuze voor waar in Amerika is al gemaakt, namelijk het westen. Maar dat is ook zo uitgebreid dat we daar ook nog in moeten gaan kiezen. Daarnaast willen we waarschijnlijk met een camper gaan rondtrekken.

Mijn vraag is hoe nu te gaan beginnen met het voorbereiden op deze reis. Hebben jullie tips en/of (internet)adressen waar we terecht kunnen. Ook ervaringen van reizigers horen en lezen we graag

Alvast heel erg bedankt voor jullie reacties.

Groetjes Annemiek

Reacties op Voorbereiding reis naar Amerika met 2 jonge kids

Klik hier om een reactie te geven

Aug 27, 2015
Plannen reis Amerika
door: Sabine

Hoi Annemiek,

De voorbereiding begint met datum vaststellen, speuren naar vliegtickets en een camper regelen. Beide kan je o.a. regelen bij WTC.nl - World Ticket Center. Maar speur gerust het internet even af voor de goedkoopste opties.

Dan kan je de route uit gaan stippelen. Voor inspiratie kan je naast de verhalen van andere gezinnen ook kijken bij de reizen van diverse kindvriendelijk organisaties. Zij zoeken vaak al mooie hoogtepunten voor gezinnen uit. Kijk bijvoorbeeld bij SNP Natuurreizen en Riksjakids.nl

Weet je zo ongeveer wat de route gaat worden, dan kan je er campings bij gaan zoeken. Je kan ervoor kiezen om alles al vast te leggen, maar je kan ook ter plaatse bekijken hoe lang je ergens wil blijven en genieten van wat meer vrijheid.

Voor reisverhalen kan je op de website van Amerika met Kinderen kijken.

Oct 25, 2015
voorbereiding
door: An

Waarschijnlijk heb je de reis al geboekt en een route uitgestippeld? Wij hebben ook met een camper gereisd in west Amerika (met onze oudste) en afgelopen zomer Canada/Amerika met 2 kleine kinderen (14 mnd en bijna 4 jaar).

We vonden het super handig om de Ikea kinderstoel mee te hebben (gewoon de losse poten en het zitgedeelte vastgebonden aan de rugdrager die we mee hadden). Rugdragers was voor beide kinderen ook ideaal en een Deriyan bedje (tentje waar ze in kunnen slapen) voor de kleinste is voor in de camper handig. Laat je kindje dan thuis al een paar nachtjes slapen in het tentje zodat hij/zij kan wennen.

Bij een Walmart ter plaatse 2 opbergboxen kopen en als zwembadje laten fungeren als je aankomt op de camping is verzekerd succes!

Veel plezier

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)