vliegvakantie met 3 jonge kinderen van 1 en 2 jaar

door Monique

Wie weet er een leuke accommodatie in Spanje, Griekenland, Frankrijk, Italië of Portugal dat uitermate geschikt is voor kleine peuters?

Ik heb een tweeling van 18 maanden en de oudste is bijna 3 als we op vakantie gaan. Ogen tekort dus. Kindveiligheid staat voorop, maar ook genieten, kleinschalig, lekker eten, geen massatoerisme... Liefst vliegen vanaf Eindhoven.

Reacties op vliegvakantie met 3 jonge kinderen van 1 en 2 jaar

Klik hier om een reactie te geven

Apr 17, 2012
Leuke vliegvakanties met peuter
door: Sabine

Hoi Monique,

Hierbij een aantal accommodaties die geschikt kunnen zijn voor jullie:


Appartementen Marino's Beach, Kreta is rustig gelegen, maar met winkeltjes, bars en restaurants op loopafstand. Mooie grote tuin, aan het strand en met zwembad.

Appartementen Eleni Village, Kreta is een sfeervol en kleinschalig appartementencomplex met 23 appartementen die verspreid liggen door de mooie tuin met zwembad en zonneterras. Strand op 10 minuten lopen.

Appartementen Presa de Moura, Portugal is sfeervol en heeft een tropische tuin met zwembad en zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice. Voor kinderen is er een apart kinderbad en een speeltuin.

Jun 23, 2013
Monte Santo - Carvoeira, Portugal
door: Dennis

wij zijn vorige jaar september naar Monto Santo gegaan in Portugal. Heel lux en veilig met de kleintjes. Je kunt, indien je een auto huurt, makkelijk kleine uitstapjes doen naar strandjes of een soort van dolfinarium.

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)