vakantiehuis/Appartement Berner Oberland Zwitserland

door J. van Reenen
(Monster)


Ik/wij zijn aan het rondkijken naar een mooie locatie (en alles is eigenlijk mooi in Zwitserland) inzake een vakantiehuis voor max. 8 pers. in Hasliberg of omgeving.

Er zullen in ieder geval vijf personen meegaan. En de vraag die ik graag beantwoord zou zien is de volgende: bestaat er een locatie waar de eigenaar enigszins onze taal spreekt, misschien door het vele bezoek van Hollanders.

We zijn allemaal mensen en stel dat je daar in de vreemde plotseling een arts of ziekenhuis nodig hebt, dan sta je daar....hoe moet je je uitdrukken?

De dingen waar we verder nog tegenaan lopen zijn misschien wel op te lossen, maar de prijzen die doorgaans gevraagd worden vinden we soms aan de schandalige kant. We zijn altijd fans geweest van Landal (en nog wel), maar hier gaan we niet eens meer kijken.

Wij willen gewoon met onze kinderen voor onze situatie verantwoord op vakantie gaan, zonder daar duizenden euro's voor te moeten neerleggen. Het is gewoon te gek voor woorden.

Ik kan mij voorstellen dat deze reactie/vraag niet direct zo gemakkelijk is te beantwoorden en daar houden wij rekening mee.

Reacties op vakantiehuis/Appartement Berner Oberland Zwitserland

Klik hier om een reactie te geven

Nov 25, 2014
Zwitserland duur voor wintersport.
door: Sabine

Hallo J

Dit is zeker een lastige vraag. Zeker omdat Zwitserland een duur land is.

Als je echt wat goedkopen wilt, dan is misschien Tsjechië een goedkope vervanging.

Helaas heb ik geen contacten met Nederlandse huiseigenaren in Zwitserland. Wel met een hotel eigenaar. Zijn Wandel- en skihotel heet Gürgaletsch en ligt in het kleine dorpje Tschiertschen, in het kanton Graubünden in Zwitserland. Is een kindvriendelijk hotel met redelijke prijzen.

Mar 11, 2015
redelijke vakantiehuizen
door: Anonymous

Hier staan wel redelijke vakantiehuizen op die nog vrij zijn in Zwitserland. vrijevakantiehuizen.nl/zwitserland/

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)